Hubsan Zino 2 drone 4K Fly More Combo RTF Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

659,95

Model: H517A-HIGH

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Hubsan Zino 2 drone 4K Fly More Combo RTF compleet met 2e accu en luxe draagtas

Hubsan komt met de spectaculaire Zino 2. De opvolger van de populaire Zino filmt in 4K, heeft een bereik van 8 kilometer en is foldable. Hierdoor kun je de drone zeer compact meenemen en past hij gewoon in je rugzak. Doe daar de drie-assige gimbal bij voor stabiele beelden en een vliegtijd van 33 minuten en je hebt een uitstekende drone. De Hubsan Zino 2 gaat de concurrentie aan en is het ideale toestel voor iedereen die een topdrone zoekt, zonder daar de hoofdprijs voor te willen betalen.

Lange vliegtijd van 33 minuten
De Hubsan Zino 2 heeft een lange vliegtijd van maar liefst 33 minuten. Meer dan een half uur op één batterij, dankzij de krachtige intelligente Flight Battery met een capaciteit van 3800 mAh. Hierdoor kun je langere tijd achter elkaar spectaculaire beelden schieten en hoef je niet telkens terug om de batterijen te verplaatsen. Uiteraard is het hebben van een reservebatterij wel handig, zeker als je meerdere shots wilt maken met de Hubsan Zino 2.

Uitstekend bestand tegen de wind
De Zino 2 van Hubsan kan extreme weersomstandigheden prima weerstaan. Zelfs bij hoge windsnelheden of windkracht 5, kan je gewoon aan de slag met de drone. De ingebouwde techniek en de stijfheid van de materialen zorgen ervoor dat het toestel nauwelijks last heeft van de windinvloed. Ideaal voor stabiele beelden.

Hoge snelheden
De Hubsan Zino 2 beschikt over drie verschillende vliegmodi: Movie, Normal en Sport. In de cinematische modus (Movie), vlieg je met 1 meter per seconde. De lage snelheid zorgt voor een geweldig effect en geeft jouw beelden een extra dimensie. Standaard vliegt de drone met een snelheid van 10 meter per seconde. Wil je echter een spectaculair shot maken waarbij je een actie filmt, schakel dan de Sport modus in. In deze modus haalt de drone tot wel 20 meter per seconde, zonder dat dit ten koste gaat van de stabiliteit van je vlucht.

Low Light Capture
Een spectaculaire nieuwe feature van deze drone is Low Light Capture. Dankzij deze technologie valt er meer licht op de lens, wat jouw beelden zelfs in een donkere omgeving een stuk helderder maakt. Hierdoor kun je op elk moment van de dag mooie beelden schieten. En ook de night view is hierdoor een stuk beter dan voorheen.

Hoge resoluties
De Hubsan Zino 2 maakt foto’s en video’s op hoge resolutie. Voor foto’s geldt dat de beelden worden opgenomen met de hoogst mogelijke bitrate en 60 frames per seconde (4K). Filmen gaat uiteraard ook in 4K, met 30 of 60 frames per seconde. Hierdoor heb je haarscherpe beelden, zonder dat er haperingen optreden. Liever de resolutie wat lager instellen? Dat kan. De Hubsan Zino 2 filmt ook in 2,7K, 1080P (Full HD) of 720P.

Extreem groot bereik
Hoe fijn is het als je jouw drone overal kunt laten filmen, waar je ook bent en hoe ver je ook weg staat? De Hubsan Zino 2 heeft een extreem groot bereik van maar liefst 8 kilometer. Dat houdt in dat je de drone ver weg kunt laten vliegen om dat ene fantastische beeld te schieten. Tot op 8 kilometer worden de beelden doorgegeven, zodat je te allen tijde kunt zien wat je precies filmt of fotografeert. Ideaal voor het bijstellen van de camerapositie.

Real Time telemetrie
Via het scherm van je telefoon, die je eenvoudig in de afstandsbediening plugt, krijg je real time telemetriegegevens te zien over je drone. Bijvoorbeeld op welke hoogte je vliegt, hoe ver je weg bent van de afstandsbediening, wat de snelheid is en hoe het ervoor staat met de batterij. Deze telemetriegegevens helpen je bij het bepalen van de juiste route tijdens je vlucht. Daarnaast zie je altijd wanneer jouw drone weer moet terugkeren naar het beginpunt.

Landingsondersteuning
Jouw drone laten landen is gemakkelijker dan ooit dankzij de speciale landingsondersteuning van de Hubsan Zino 2. Diverse sensoren zorgen voor ondersteuning en maken het mogelijk om met één druk op de knop een eenvoudige en precieze landing te realiseren. Makkelijker wordt het niet.

Uitstekende positionering
Een belangrijk nieuw kenmerk van de Hubsan Zino 2 is de optical flow positioning. De drone maakt op meerdere manieren tegelijk contact met satellieten. Het voordeel hiervan is dat het toestel zeer precies en soepel kan hoveren, zonder dat de drone verandert van positie. Zowel indoor als outdoor heb je daardoor veel meer controle over de Hubsan Zino 2.

Drie-assige stabilisatie
De gimbal voor de camera van de Hubsan Zino 2 maakt gebruik van 3-assige stabilisatie. Hierdoor zijn de camerabeelden vele malen stabieler en scherper, wat jouw video ten goede komt. Zelfs als het stevig waait, blijven de camera en de drone recht, waardoor je gewoon door kunt vliegen.

Uitbreidbaar met ND filters
De camera van de Hubsan Zino 2 maakt uit zichzelf al spectaculaire beelden op hoge resolutie. Maar het kan natuurlijk altijd nog beter. Daarom is de camera van deze drone uit te breiden met ND filters. Deze filters geven jouw beelden een extra dimensie en maken van jouw consumentendrone een echt professioneel toestel. De ND filters zijn apart verkrijgbaar.

Specificaties
 Gewicht: 929 gram
 Motor: ongeborsteld
 Maximale snelheid: movie modus (1 m/s), normal modus (12 m/s), sport modus (20 m/s)
 Maximale vliegtijd: 33 minuten
 Positionering: GPS + GLONASS
 Resolutie: 4K met 30 / 60 frames per seconde, 2,7K met 30 / 60 frames per seconde, 1080P met 30 / 60 / 120 frames per seconde, 720P met 30 / 60 / 120 frames per seconde
 Capaciteit batterij: 3800 mAh
 Gimbal: 3-assige stabilisatie
 Sensor: Sony 1/2.3 inch
 Videotransmissie: LEAS 2.0
 Videotransmissie bereik: 8 km
 Oplaadtijd batterij: 110 minuten
 ND filters: ND4 / ND8 / ND16 / ND32 (apart verkrijgbaar)

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl