HUINA RC 1/14 Brandweerwagen met kanon Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 119,95
Onze prijs: 117,95

Model: CY1562

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

HUINA RC 1/14 Brandweerwagen met kanon

De Huina Ladder brandweerwagen met waterkanon 1:14 RTR is een geweldig RC-model, waarmee je kunt ervaren hoe het is om een professionele brandweerauto te besturen. Deze uitvoering beschikt over een fantastisch waterkanon en valt in dezelfde serie als het model met een beweegbare ladder. Wanneer je deze twee voertuigen combineert, heb je een geweldig brandweer wagenpark om iedere brand in de stad te blussen. Een groot voordeel van deze brandweerwagen is dat hij Ready-to-Run wordt geleverd.

Fantastisch detailniveau
Deze brandweerwagen barst van de details. Een spectaculaire grill aan de voorzijde, deurklinken aan de zijkant, een volledig ingerichte cabine met stoel voor de coureur en stuur natuurlijk, spiegels aan de zijkant, pompen en buizen aan de bovenzijde. Qua looks scoort de Huina Ladder brandweerwagen met waterkanon 1:14 RTR geweldig hoog. Maar ook qua prestaties is dit RC-model een absolute topper.

Prachtig geluid
Naast de looks, beschikt de Huina Ladder brandweerwagen met waterkanon 1:14 RTR ook over diverse geluiden. Uiteraard heeft de brandweerauto een sirene aan boord, die aan te sturen is via de afstandsbediening. Daarnaast produceert de truck ook een realistisch motorgeluid, zodat het net lijkt alsof je echt in de cabine van een brandweerauto zit. Beter wordt het niet!

Draaiend waterkanon
De belangrijkste feature van de Huina Ladder brandweerwagen met waterkanon 1:14 RTR is natuurlijk het draaiende waterkanon aan de bovenzijde van het voertuig. Deze is aan te sturen via de afstandsbediening en roteert in alle richtingen. Het waterkanon is een ideaal middel om de meest heftige branden snel te bestrijden, zodat gevaar snel geminimaliseerd kan worden.

LED verlichting
Dankzij de aanwezige LED verlichting kun je dag en nacht vuur bestrijden met de Huina Ladder brandweerwagen met waterkanon 1:14 RTR. De LED verlichting bevindt zich zowel aan de voor- als de achterzijde van het voertuig, evenals bovenop. Daar vind je twee blauwe alarmlichten die extra aandacht trekken in het geval van brand.

Wendbaar in alle richtingen
Een groot voordeel van de Huina Ladder brandweerwagen met waterkanon 1:14 RTR is dat je met dit RC-voertuig in alle richtingen kunt bewegen. Voorwaarts en naar de zijkant is vanzelfsprekend, maar met deze truck kun je ook moeiteloos achteruit rijden. Zeker als het gaat om lastig te bereiken locaties om vuur te blussen, biedt dit uitkomst. Via de 22-kanaals afstandsbediening werkt de besturing intu?tief en kunnen zowel beginners als gevorderden uit de voeten met de Huina Ladder brandweerwagen met waterkanon 1:14 RTR.

Ready-to-Run
De Huina Ladder brandweerwagen met waterkanon 1:14 RTR is een zogenaamd Ready-to-Run model. Dat wil zeggen dat de brandweerauto alle essenti?le onderdelen al aan boord heeft en ze zijn al ge?nstalleerd. Dit bespaart je een hoop tijd voor het sleutelen aan onderdelen en het monteren van elektronica. Het enige dat je hierdoor nog hoeft te doen voordat je de weg op kunt, is het opladen van de batterij.

Specificaties
 Voltooiingsniveau: Ready-to-Run
 Afstandsbediening: 22-kanaals
 Geluiden: sirene en motor
 Verlichting: LED, voor, achter en bovenop
 Roterend waterkanon
 Schaal: 1 op 14
 Oplader: USB
 Batterij: 7,4 V, 1200 mAH Li-Ion
 Detailniveau: hoog

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl