HUINA RC 1/14 Excavator CY1593 2.4Ghz RTR (versie 2021) Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

185,95

Model: CY1593

Status: Dit artikel is uit voorraad leverbaar!

Omschrijving

HUINA RC 1/14 Excavator CY1593 2.4Ghz RTR (versie 2021)

De Huina CY1593 Excavator is een fantastische RC-graafmachine dat het gat opvult tussen de populaire CY1592 en CY1580. Met deze nieuwe editie haal je een geweldig voertuig in huis dat in alle opzichten verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers. Krachtigere servo’s, full metal gears en ook nog eens een scherpe prijs, wat wil je nog meer? Met de Huina CY1593 Excavator graaf je voortaan altijd en overal.

Uitstekend bereik
Belangrijk bij een RC-voertuig is dat de communicatie tussen de afstandsbediening en de receiver perfect verloopt. Dat zit bij de Huina CY1593 Excavator wel goed. Via de 2,4GHz frequentie geniet je van een bereik tot wel 100 meter afstand. Zonder dat daarbij haperingen optreden in de aansturing. Hierdoor kun je grote afstanden overbruggen, zonder dat je de controle kwijtraakt over het voertuig.

Fantastische details
De Huina CY1593 Excavator is een beest qua prestaties, maar steelt ook de show als het uitkomt op uiterlijk. Dat komt voornamelijk door de fantastische details. Een metalen graafbak, een hydraulische arm, rubberbanden, LED-verlichtingen, rails en geluidseffecten, alles is aanwezig bij deze graafmachine. Hiermee is de Excavator een echte topper in deze niche van RC-voertuigen.

Geschikt voor elk terrein
Deze RC-graafmachine is geschikt voor iedere ondergrond dankzij de al vooraf geïnstalleerde rupsbanden. Hiermee kun je zowel op asfalt als offroad uit de voeten. Daarnaast bieden de rupsbanden het voordeel dat je ook lastige obstakels kunt overwinnen. Denk daarbij aan rotsen of andere stenen.

Perfecte wendbaarheid
Een unieke feature van de Huina CY1593 Excavator is dat de machine tot wel 680 graden rond kan draaien. Deze perfecte wendbaarheid zorgt ervoor dat je iedere situatie aan kunt met deze graafmachine. Je bent optimaal wendbaar waardoor zelfs de lastigste opgaven geen probleem zijn voor de nieuwe Excavator van Huina.

Verlichting en geluidseffecten
Met de Huina CY1593 Excavator kun je dag en nacht aan de slag dankzij de ingebouwde LED-verlichting. Dit maakt het voertuig niet alleen realistisch, maar het zorgt er ook voor dat je in het donker door kunt blijven graven. Om het nog realistischer te maken, heeft Huina geluidseffecten toegevoegd aan het voertuig. Hierdoor heb je echt het idee dat je zelf op de bouwplaats aan het werk bent.

Programmeerbare acties
De kans is aanwezig dat je met deze graafmachine verschillende handelingen meerdere keren achter elkaar wilt uitvoeren. Bij veel andere machines zul je dan iedere keer opnieuw die handeling moeten uitvoeren met de controller. Niet bij de Huina CY1593 Excavator. Je kunt namelijk een aantal acties die achter elkaar moeten plaatsvinden programmeren. Makkelijker wordt het niet.

Krachtige batterij
Niets zo vervelend bij een RC-voertuig als een batterij die snel leeg raakt, waardoor je maar kort kunt genieten van je graafmachine. Daarom wordt de Huina CY1593 Excavator geleverd met een krachtige 7,4 V 1200 mAh LiPo batterij. Deze batterij gaat lang genoeg mee voor uitgebreid speelplezier. En raakt de batterij leeg, dan gebruik je de handige meegeleverde USB-oplader om snel weer verder te kunnen werken.

Gaaf design
De Huina CY1593 Excavator beschikt over vele prachtige details, maar ook de kleurstelling van het ontwerp mag er zijn. De matgrijze afwerking, in combinatie met felgroen geeft deze graafmachine een stoere uitstraling, die je direct het idee geeft dat het voertuig elke uitdaging aan kan. Het matgrijze materiaal zorgt er daarnaast voor dat de machine er krachtig uit ziet.

Vrijwel volledig geleverd
Een groot voordeel van de Huina CY1593 Excavator is dat het RC-voertuig vrijwel volledig geleverd wordt. Alle cruciale onderdelen zijn aanwezig, zodat je niet eerst daar nog achteraan hoeft. Het enige dat niet wordt meegeleverd zijn 3 AA-batterijen die nodig zijn voor de afstandsbediening. Verder ontvang je alles wat je nodig hebt voor je eerste avontuur met deze graafmachine.

Specificaties
 Schaal: 1 op 14
 Frequentie: 2,4 GHz
 Bereik: 100 meter
 LED-verlichting: ja
 Rotatie: 680 graden
 Batterij: 7,4 V, 1200 mAh LiPo
 Oplader: USB, meegeleverd
 Programmeerbare acties: ja
 Geluidseffecten: ja
 Banden: rupsbanden
 Batterijen controller: 3x AA (niet meegeleverd)

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl