Huina RC 1/16 KABOLITE 336GC V3 Metalen Excavator (2021) Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 1.679,00
Onze prijs: 1.599,00

Model: CY336

Status: Dit artikel is uit voorraad leverbaar!

Omschrijving

Huina RC 1/16 KABOLITE 336GC V3 Metalen Excavator (2021)

De Huina Kabolite hydraulische graafmachine 1:14 RTR is een geweldige machine die volledig ready-to-run wordt geleverd. Met dit RC-voertuig ga je ervaren hoe het is om een professioneel bouwapparaat te besturen. Deze Kabolite van Huina is waarschijnlijk de RC-graafmachine waarmee je het dichtst bij de werkelijkheid gaat komen. Met ongekende details, fantastische afwerking en gebruik van topmaterialen, haal je een absolute topper in huis.

Volledig hydraulisch
De graafmachines van tegenwoordig worden steeds geavanceerder. Denk aan snelheid, wendbaarheid en flexibiliteit, essenti?le eigenschappen om steeds sneller en effici?nter te werken. Bij de Huina Kabolite hydraulische graafmachine 1:14 RTR is dit niet anders. De graafmachine werkt met een volledig oliegevulde hydraulische arm, met als resultaat soepele handelingen, net zo gemakkelijk als bij het echte broertje. Daarnaast zorgen ongeborstelde motoren ervoor dat je zonder problemen 360 graden kunt roteren, waarmee je ook op lage snelheid hele precieze bewegingen kunt maken. Daarmee heb je de volledige controle op de bouwplaats.

Stevige rupsbanden
Met de Huina Kabolite hydraulische graafmachine 1:14 RTR ga je natuurlijk offroad, immers, op de bouwplaats vind je doorgaans geen mooi geplaveid asfalt. Speciaal voor de meest complexe ondergronden, heeft de Kabolite twee stevige rupsbanden met grof profiel. Hierdoor is geen uitdaging te gek voor deze RC-graafmachine en kun jij je probleemloos voortbewegen op de bouwplaats.

Ingebouwde LED-verlichting
Handig is de ingebouwde LED-verlichting van de Huina Kabolite hydraulische graafmachine 1:14 RTR, waardoor je dag en nacht door kunt werken. Naar handige lichten aan de voorzijde, heeft de graafmachine ook speciale draaiende werkverlichting, zodat je altijd goed zichtbaar bent terwijl je aan het werk bent. Dit soort details maken van dit model een echte topper.

Touchscreen afstandsbediening
Het aansturen van de Huina Kabolite hydraulische graafmachine 1:14 RTR doe je met een touchscreen afstandsbedieningen met maar liefst 10 kanalen. Deze controller werkt zeer intu?tief en maakt de meest precieze bewegingen kinderspel. Het handige touchscreen zorgt ervoor dat je direct op de controller zelf kunt aangeven wat je precies van de graafmachine verwacht. Ideaal voor zowel beginnende als professionele RC-coureurs.

Veel verschillende bewegingen
Wie denkt dat je met een graafmachine vrij beperkt bent in de bewegingsvrijheid, heeft het mis. Met de Huina Kabolite hydraulische graafmachine 1:14 RTR kun je tot wel 24 verschillende bewegingen uitvoeren, zodat je werkelijk alles kunt oppakken, opgraven of verplaatsen. Dat maakt de Kabolite van Huina een zeer veelzijdige graafmachine, waarmee je alle kanten uit kunt.

Stevige batterij
De Huina Kabolite hydraulische graafmachine 1:14 RTR is een echte krachtpatser. Dat blijkt ook wel uit de batterij die nodig is voor de motor. Een stevige 7,4 V, 10.000 mAh Li-Ion batterij zorgt voor de brute power die nodig is om optimaal te kunnen presteren op de bouwplaats.

Ready-to-Run geleverd
Een groot voordeel van deze RC-graafmachine is dat het voertuig nagenoeg kant en klaar wordt geleverd, een zogenaamd Ready-to-Run model. Hierdoor hoef je niet eerst urenlang te sleutelen en ingewikkelde onderdelen te installeren, maar binnen de tijdsduur van het opladen van een batterij kun jij aan de slag. Dat maakt de Huina Kabolite hydraulische graafmachine 1:14 RTR in alle opzichten een fantastische aanwinst voor jouw RC-collectie.

Specificaties
- Voltooiingsniveau: Ready-to-Run
- Functies: rotatie van 360 graden, vooruit / achteruit, draai links / rechts met licht en geluid
- Batterij: 10.000mAh 7.4V Li-Ion
- Rijtijd: Circa 40 minuten
- Aantal bewegingen: 24
- Schaal: 1 op 16
- Afmetingen: 75cm x 51cm x 19.2cm
- Afstandsbediening: Touchscreen 10-kanaals
- Hydraulisch: Ja (olie gevuld)
- Ledverlichting: Ja
- Gewicht: 9,2 kg
- Bereik: 100 meter
- Compleet geleverd met accu, lader, hydraulische olie, zender en handleiding!

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl