HUINA RC 1/24 9-kanaals Wheel Loader 2.4Ghz Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 65,95
Onze prijs: 63,95

Model: CY1567

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

HUINA RC 1/24 9-kanaals Wheel Loader 2.4Ghz

De Huina Wheel Loader 1:24 RTR is een stoere graafmachine met een schaal van 1 op 24. Dit RC-voertuig kan graven, grondstoffen of andere dingen optillen en vervoeren. Daarmee is deze Huina Wheel Loader een echt werkpaard, dat je optimaal kunt inzetten op de bouwplaats. Heb je altijd al eens willen ervaren hoe het is om als een professionele bouwer te werk te gaan, dan is de Huina Wheel Loader 1:24 RTR jouw nieuwe aanwinst. En doordat het model volledig Ready-to-Run wordt geleverd, kun je snel aan de slag voor je eerste avontuur.

Eenvoudig te besturen
De Huina Wheel Loader 1:24 RTR is eenvoudig te besturen met de meegeleverde afstandsbediening. De controller beschikt over 9 kanalen en werkt intu?tief. Je kunt de verschillende manoeuvres gemakkelijk aansturen en dat zonder dat er interferentie optreedt tussen de afstandsbediening en het voertuig. Het bereik is tientallen meters, zodat je je lekker kunt uitleven op de werkplaats.

Authentieke geluidseffecten
Natuurlijk draait het voornamelijk om de prestaties van de Huina Wheel Loader 1:24 RTR, maar ook de geluidseffecten dragen bij aan een topervaring. Deze Wheel Loader beschikt over ingebouwde authentieke geluidseffecten. Het gegrom van de motor, het op en neer gaan van de grijpbak, dankzij de stoere audio heb je het idee dat je een echte graafmachine bestuurt.

Ongekend realisme
De Huina Wheel Loader 1:24 RTR beschikt over een hoge mate van detail. De cabine is tot in het kleinste detail nagemaakt van een echte graafmachine, inclusief een stoel voor de chauffeurs en een knoppenpaneel. Dankzij de heldere ramen, kun je alle details goed bekijken. Daarnaast beschikt deze graafmachine over speciale beschermingsrails en een metal plate effect. Daardoor lijkt het net of het voertuig is uitgevoerd van metaal.

Verlichting
Met de Huina Wheel Loader 1:24 RTR kun je dag en nacht aan de slag op de bouwplaats. De graafmachine komt namelijk met verlichting aan zowel de voor- als de achterzijde. Hierdoor heb je altijd goed zicht op het voertuig en zie je perfect wat je aan het doen bent op de werkplaats. De verlichting wordt gevoed door de motorbatterij.

In alle richtingen te bewegen
Met de Wheel Loader van Huina kun je eenvoudig alle kanten op bewegen. De wendbaarheid van het voertuig is optimaal. Vanzelfsprekend kun je voorwaarts en zijwaarts sturen, maar ook achteruitrijden is geen enkel probleem voor de Huina Wheel Loader 1:24 RTR. Hiervoor gebruik je de intu?tieve afstandsbediening die wordt meegeleverd.

Batterij en oplader inclusief
De Huina Wheel Loader 1:24 RTR wordt geleverd met een 7,4 V 600 mAh Li-Ion batterij. Hiermee heb je voldoende capaciteit om jouw bouwklus perfect af te ronden. Daarnaast wordt er standaard een USB-lader meegeleverd voor de motorbatterij. Hiermee kun je altijd en overal de batterij opladen en dus snel weer aan de slag met de graafmachine.

Ready-to-Run
Met deze graafmachine heb je geen werk aan het installeren van ingewikkelde onderdelen. De Huina Wheel Loader 1:24 RTR komt volledig Ready-to-Run uit de doos. Essenti?le onderdelen zijn al ge?nstalleerd en hierdoor hoef je alleen nog maar de batterij op te laden, voordat je voor het eerst aan de slag kunt.

Specificaties
 Voltooiingsniveau: Ready-to-Run
 Schaal: 1 op 24
 Detailniveau: hoog
 Geluidseffecten: ja
 Afstandsbediening: 9-kanaals
 Oplader: USB
 Batterij: 7,4 V 600 mAh Li-Ion
 Beweging: voorwaarts, zijwaarts, achterwaarts

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl