Ik wil gebruik maken van jullie inruilmogelijkheden

Inruilen bij Toemen Modelbouw
Wanneer u al een tijdje een afstand bestuurbare auto, boot, vliegtuig of helicopter heeft maar u wilt een mooiere, snellere of misschien wel grotere dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ruilen dagelijks verschillende modellen in en deze zijn daarna direct te vinden onder onze occasion categorie. 

Hoeveel krijg ik terug voor mijn huidige 2e handse auto? 
Misschien wel de belangrijkste vraag voor u. Wij raden u aan om langs te komen in Oisterwijk, heeft u geen tijd om langs te komen dan kunt u ook foto's opsturen naar jasper@toemen.nl. Wij zullen dan via de e-mail een prijs doorgeven. Wij kopen geen producten in en doen echt alleen aan het inruilen van artikelen. 

Ik wil direct mijn auto inruilen wat te doen?
U hoeft geen afspraak te maken om een model in te ruilen kom gerust langs en wij staan voor u klaar. De RC auto kan ook worden opgestuurd naar de winkel.

Hoe gaat het nu precies in zijn werk?
U heeft thuis bijvoorbeeld een afstand bestuurbare auto staan van het merk Tamiya en ziet op onze website een nieuwe auto staan van het merk Traxxas. Deze Traxxas auto kost 250,00 euro compleet met accu en lader. U komt naar onze winkel en zet de Tamiya auto op de balie. Na wat onderhandelen komen we samen op een waarde van circa 75,00. Het bedrag wat daarna zal worden afgerekend aan de kassa is 175,00. U bent in het bezit van een mooie nieuwe auto en wij zetten de ingeruilde auto bij ons op de website. Er kan natuurlijk ook worden gekozen om foto's via e-mail te sturen, daarna een waardebepaling te doen en de occasion auto aan ons op te sturen. Zodra wij het model hebben ontvangen via de post geven wij u een seintje en sturen de nieuwe naar u op.


Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl