Italeri Guzzi V7 Arma dei Carabinieri 1:9 - 4639 Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

 Italeri Guzzi V7 Arma dei Carabinieri 1:9 - 4639
59,95
Status: Op voorraad

Omschrijving

Italeri Guzzi V7 Arma dei Carabinieri 1:9 - 4639

De Moto Guzzi V7 kan worden beschouwd als een "mijlpaal" in de Italiaanse en Europese geschiedenis van de motorfiets industrie. Hij werd geproduceerd in het midden van de jaren '60 door de bekende Italiaanse fabrikant, gevestigd in Mandello del Lario aan het Comomeer.
De meest onderscheidende V7 technische functie was het gebruik van de beroemde longitudinale V motor die zeer snel het kenmerk werd van Moto Guzzi motorfiets productie. De ontwikkeling van deze motor werd gestart n.a.v. de vraag van het Italiaanse leger en de Italiaanse politie die op zoek waren naar een betrouwbare, robuuste tweewieler die goedkoop zou zijn in onderhoud. Het succes kwam nadat de Carabinieri de V7 goedkeurde om patrouille en traffic control taken uit te voeren waarbij de operationele veelzijdigheid van de motor zich openbaarde. Latere versies, als de V7 Special en de V7 Sport, werden geproduceerd met een grotere cilinderinhoud, in staat om nog betere prestaties te garanderen.

GUZZI V7 ARMA DEI CARABINIERI
(1814-2014) 200 jarig bestaan

- POLITIE DECALS zijn bijgevoegd

Land: Italië
Ervaring: 5
Model Dim .: 25,5 cm

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl