Kyosho Inferno ST 3.0 Nitro Truggy RTR Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

589,00

Model: K.33016B

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Kyosho Inferno ST 3.0 Nitro Truggy RTR

Heb je altijd al eens de power van een echt racemonster willen ervaren? Dan is de Kyosho Inferno ST 3.0 Nitro Readyset de beste keus voor jou. Dit modelvoertuig is gebaseerd op de Inferno, een racewagen die maar liefst acht keer wereldkampioen is geworden. Het is niet voor niets het absolute flagship model van Kyosho. En nu heb jij de mogelijkheid om zelf achter het stuur te kruipen. Bereid je voor op brute kracht, geweldige races en verslag de concurrentie zonder problemen. Ben jij klaar voor een echt potje racen?

Fantastisch in balans
De Kyosho Inferno ST 3.0 Nitro Readyset is een waar powerhouse, maar het is niet alleen brute kracht wat dit voertuig tot een genot om mee te rijden maakt. De afstelling is namelijk perfect. Het voertuig is uitstekend in balans, waardoor de kracht en het vermogen vloeiend wordt omgezet in voorwaartse beweging. Hierdoor kun jij je volledig focussen op het besturen van deze racewagen, zonder dat je bezig hoeft te zijn met grip of eventueel slipgevaar. En ook op hoge snelheid door de bocht scheuren of hard optrekken is geen enkel probleem.

Grote schokdempers
De kans is groot dat je met de Kyosho Inferno ST 3.0 Nitro Readyset ook gaat strijden op offroad terreinen. Dit voertuig is gebaseerd op een echte stadium truck, dus verschillende ondergronden zijn geen probleem voor de racewagen. Sterker nog, dankzij de Big Bore oliegevulde schokdempers, worden klappen eenvoudig opgevangen en geabsorbeerd, zodat eventuele impact niet ten koste gaat van de raceprestaties van het voertuig. Niets staat dus in de weg om de concurrentie te verslaan met de Kyosho Inferno.

Stel het voertuig naar wens in
Een groot voordeel van de Kyosho Inferno ST 3.0 Nitro Readyset is dat je het voertuig volledig naar wens kunt instellen. Het chassis is stevig en stabiel en zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Maar vervolgens is het aan jou om de perfecte race-instellingen te kiezen. Afhankelijk natuurlijk van het doel van jouw rit en de ondergrond en omstandigheden. Doordat je zelf de vrijheid hebt om het voertuig te configureren, ben je zelf niet alleen autocoureur, maar tegelijkertijd ook nog eens engineer.

Uitbreid baar met extra onderdelen
De Kyosho Inferno ST 3.0 Nitro Readyset is van zichzelf al een absoluut racemonster, maar als je wilt, kun je het voertuig nog verder uitbreiden. Er zijn volop optionele onderdelen verkrijgbaar bij Kyosho om de prestaties nog verder op te schroeven. Niet nodig, wel handig als je nog een stapje extra wilt zetten met dit voertuig.

Laag in onderhoud
De kans bestaat bij een krachtige racewagen, dat je hier veel onderhoud aan dient te plegen. Dat is bij de Kyosho Inferno ST 3.0 Nitro Readyset niet het geval. Dankzij de stevige en betrouwbare constructie van het chassis, hoef je nauwelijks onderhoud uit te voeren en kun je jaren van dit voertuig genieten. Ideaal om de runtime te vergroten en de offtime te verkleinen.

Volledig afgewerkte body
De Kyosho Inferno ST 3.0 Nitro Readyset komt met een volledig afgewerkte body. In de fabriek is de buitenzijde van het voertuig geschilderd, zodat je daar zelf geen tijd meer aan kwijt bent. Tegelijkertijd is dit model een zogenaamd Readyset voertuig. Dat wil zeggen dat de belangrijkste onderdelen al zijn ge?nstalleerd en dat je vrijwel niets meer nodig hebt. Het enige dat je zelf nog dient aan te schaffen is Glow benzine, 8 AA-batterijen voor de receiver en de afstandsbediening en een aantal onderdelen om de motor te starten (plug heater en een benzinebusje).

Specificaties
 Lengte: 550 mm
 Breedte: 427 mm
 Hoogte: 225 mm
 Wegligging: 40 mm
 Wielbasis: 355 mm
 Banden voor en achter: 289 / 289 mm
 Gewicht: 3750 gram
 Motor: KE25SP
 Afstandsbediening: 2,4 GHz Syncro KT-231P+

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl