LaTrax Desert Prerunner Rock & Roll 1/18 Scale 4WD electric truck RTR Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Op aanvraag

Model: TRX76064-1B

Status: Op dit moment niet leverbaar!

Omschrijving

LaTrax Desert Prerunner Rock & Roll 1/18 Scale 4WD electric truck RTR

Voordat de echte daredevils off-road gaan racen, oefenen ze eerst in een prerunner. Een prerunner is een racemonster die uitstekende prestaties moet leveren off-road, maar ook op de weg uit de voeten moet kunnen. Dit is mogelijk dankzij een robuust design in combinatie met ongekende power. Met de LaTrax Desert Prerunner kunt u vanaf nu ervaren hoe het is om een echte prerunner te besturen. Dit 1/8 schaalmodel is de ideale RC-wagen om zowel on- als offroad te scheuren. Waar andere op afstand bestuurbare wagens ermee op houden, gaat de LaTrax Desert Prerunner door.

4-wheel drive
De LaTrax Desert Prerunner is uitgerust met 4-wheel drive. Hierdoor bent u extra flexibel met dit voertuig. Ook op hoge snelheden maakt u scherpe bochten, zonder dat dit ten koste gaat van de grip. Door de aandrijving op alle wielen ervaart u een nog betere race-ervaring met de Desert Prerunner van LaTrax. Ervaar zelf de power van dit racemonster!

2,4 GHz radiosysteem
Voor het besturen van de LaTrax Desert Prerunner gebruikt u de 2,4 GHz controller. Dankzij uitstekende technologie kunt u zelfs op grote afstand deze terreinwagen nog besturen. Het radiosysteem is waterdicht, zodat elke aanwijzing van de controller perfect wordt overgenomen door de LaTrax Desert Prerunner. De besturing is erg eenvoudig, zodat ook beginners kunnen genieten van deze unieke terreinwagen.

Wielen en banden
De gemonteerde wielen van de LaTrax Desert Prerunner zijn ontworpen om mee te racen. In combinatie met de zachte compound banden haalt u alles uit dit model. De banden hebben extra grip, zodat ook een agressieve rijstijl geen probleem vormt voor de Desert Prerunner. De banden hebben daarnaast geen enkele moeite met verschillende ondergronden. Of het nu droog, vochtig of nat is, u houdt voldoende grip.

Verbluffende graphics
De LaTrax Desert Prerunner wordt volledig kant-en-klaar geleverd. En hoe! Het ontwerp van dit RC-voertuig van LaTrax in één woord verbluffend. Aan alle details is gedacht, waardoor u niet alleen met de prestaties de show steelt, maar ook met het uiterlijk van de Desert Prerunner.

Voor- en achterbumpers
Deze racewagen is uitgevoerd met zowel voor- als achterbumpers. Deze bumpers bieden extra ondersteuning aan de body en vangen de klappen op, mocht u onverhoopt ergens tegenaan rijden. Dankzij de unieke positionering kunt u ook probleemloos over steile hellingen of curbs rijden. De voor- en achterbumpers zorgen ervoor dat de levensduur van de LaTrax Desert Prerunner aanzienlijk wordt verlengd.

Hoge capaciteit 7,2 Volt NiMH battery pack (ID)
De LaTrax Desert Prerunner is een echt racemonster. Dit is onder andere mogelijk door het krachtige NiMH battery back dat wordt meegeleverd. Dankzij de High-Current Connector wordt het vermogen van de batterij optimaal benut om topprestaties te leveren. Fijn is ook de meegeleverde AC oplader, zodat de batterij binnen no-time weer is opgeladen. Handig is dat de batterij en de oplader met elkaar communiceren om de optimale laadsnelheid te bepalen. Zo wordt er veilig en snel opgeladen en kunt u sneller weer genieten van uw racewagen.

Optimale performance dankzij 3-kanaals micro-ontvanger
Het 2,4 GHz radiosysteem werkt met een 3-kanaals micro-ontvanger op het voertuig. Het voordeel hiervan is dat geen enkele aanwijzing via de controller verloren gaat en dat u zelfs op grote afstand de Desert Prerunner van LaTrax kunt besturen. Uniek aan dit systeem is dat u geen ingewikkelde kanalen of frequenties hoeft in te stellen. Direct uit de doos kunt u de controller gebruiken.

Oliegevulde schokdempers
De LaTrax Desert Prerunner is ontworpen om ook offroad mee te rijden. Dan moeten de schokdempers natuurlijk goed in orde zijn. Gelukkig is dat bij de Desert Prerunner het geval. De schokdempers zijn oliegevuld en kunnen op verschillende plekken geplaatst worden. Dankzij de oliegevulde schokdempers worden klappen uitstekend opgevangen, bijvoorbeeld wanneer u over objecten heen springt met de LaTrax racewagen.

Waterproof elektronica
Met deze 4-wheel drive terreinwagen kunt u het hele jaar door genieten. De belangrijkste elektronica, waaronder de motor, de electronic speed control en de servo, zijn namelijk voorzien van een waterproof omhuizing. Hierdoor is het geen probleem om door de regen of sneeuw te rijden, maar ook plassen op de weg of een stuk modder vormen niet langer een probleem. Zo heeft u nog meer plezier van de LaTrax Desert Prerunner. Bijkomend voordeel is dat de materialen roestvrij zijn, zodat de auto er ook nog eens prachtig uit blijft zien.

Eenvoudig batterijcomponent
De LaTrax Desert Prerunner is uitgevoerd met een eenvoudig batterijcomponent. Het meegeleverde 7,2-Volt battery pack is gemakkelijk te plaatsen, maar net zo eenvoudig ook weer te verwijderen. Handig wanneer u meerdere batterijen heeft liggen. Dan kunt u namelijk met de ene rijden, terwijl de andere wordt opgeladen. Is de batterij in het voertuig leeg, dan verwisselt u binnen enkele seconden het battery pack en u kunt verder genieten. Voortaan beleeft u uren achter elkaar plezier.

2,4 GHz controller
De Desert Prerunner van LaTrax is een RC-voertuig dat geschikt is voor iedereen. Professionals genieten van de topprestaties die dit monster levert terwijl beginners rustig kennis kunnen maken met de kwaliteiten van dit model. Dat komt mede door de eenvoudige besturing. De meegeleverde controller ligt lekker in de hand, zodat u probleemloos urenlang kunt racen. Dankzij de digitale output zijn de aanwijzingen die u geeft daarnaast extreem precies en wordt het sturen, accelereren en remmen een fluitje van een cent. Ook wordt via de afstandsbediening aangegeven wat de status van de batterij is en is het mogelijk om stuurbekrachtiging in te stellen.

Specificaties
• Lengte: 12,16” (309 mm)
• Voorkant: 6,73” (171 mm)
• Achterkant: 6,73” (171 mm)
• Gewicht zonder batterij: 572 gram
• Gewicht met batterij: 739 gram
• Hoogte: 4,61” (117 mm)
• Wielbasis: 6,44” (164 mm)
• Wieldiameter: 1,85” (47 mm, binnen), 1,38” (35 mm, buiten)
• Banden voor en achter: Slash
• Wielen voor en achter: 5-Spoke
• Electronic speed control: waterproof forward/reverse
• Motor (elektrisch): 370 ongeborsteld
• Remtype: elektronisch
• Aandrijving: 4-wheel drive
• Radiosysteem: 2,4 GHz
• Niveau: 1
• Battery pack: 7,2 Volt NiMH (inclusief)
• Inclusief oplader
• Inclusief 4 AA-batterijen voor de afstandsbediening

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl