2e levering DJI Mavic 3 nu bij ons binnen! Geschreven door op 12 november 2021

DJI Mavic 3 nu direct uit voorraad leverbaar vanaf €2099! 

Wilt u een drone inruilen tegen de nieuwe DJI Mavic 3 dan is dat natuurlijk mogelijk. Stuur dan foto's en informatie naar jasper@toemen.nl en krijg binnen 24 uur een inruilprijs! 

De langverwachte opvolger van de spectaculaire Mavic drones is eindelijk daar: de DJI Mavic 3. Dit model is beter, krachtiger, sneller, het beste van het beste op het gebied van consumentendrones. Met een professionele Hasselblad camera aan boord, een tweede camera, spectaculaire features, perfecte obstakelsensoren, met de Mavic 3 haal je alles in huis wat je als dronepiloot kunt wensen. Het nieuwe vlaggenschip van DJI zet een nieuwe standaard in de dronewereld, ben jij klaar voor een nieuw avontuur?

Fantastische camera aan boord
Met een legendarische Hasselblad camera aan boord, zet de Mavic 3 een nieuwe standaard in de luchtfotografie en -videografie. Speciaal voor deze nieuwe drone heeft het Zweedse merk Hasselblad de L2D-20c luchtcamera ontwikkeld. Deze camera is voorzien van een 4/3 CMOS sensor, die zorgt voor ongekende details en een fantastische kleurenweergave. De goede wisselwerking tussen de stevige hardware en de perfecte software algoritmen, maken dat je met deze camera schitterende beelden schiet, onder elke omstandigheid.

2e levering DJI Mavic 3 nu bij ons binnen!

Meer informatie

Ga naar https://www.toemen.nl/dji-mavic-p-52911.html voor meer informatie.


Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl