Toemen Modelsport bedrijfsovername 2019, klik hier!

Losi 1/10 TENACITY-T 4WD Truggy Brushless RTR with AVC Blue/Black Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

389,00

Model: LOS03011T2

Status: Dit artikel is uit voorraad leverbaar!

Omschrijving

Losi 1/10 TENACITY-T 4WD Truggy Brushless RTR with AVC Blue/Black

De Losi Tenacity Truggy is een stoer racemonster dat zonder problemen topsnelheden tot wel 80 kilometer per uur halt. Scheur over de meest ontoegankelijke ondergronden en versla de concurrentie. Voel hoe de adrenaline door uw lichaam giert, tijdens het besturen van deze truggy. En ondanks de hoge snelheden is de besturing van dit indrukwekkende RC-voertuig geen enkel probleem. Daarmee is de Losi Tenacity Truggy ideaal voor zowel beginnende als gevorderde coureurs.

Active Vehicle Control (AVC)
Een auto die het zware werk voor u doet. Dat klinkt toch ideaal? En wellicht zelfs onrealistisch. Maar toch is het waar. De Losi Tenacity Truggy is namelijk uitgerust met Active Vehicle Control (AVC). Dit houdt in dat de onderdelen perfect op elkaar worden afgestemd. Alles met als doel om ervoor te zorgen dat u sneller en preciezer kunt scheuren met het voertuig. Daardoor kunt u zich volledig concentreren op het scheuren met de Truggy. Eenvoudiger wordt het niet.

Waterproof elektronica
U kent het wel: bent u net lekker aan het scheuren, voelt u de eerste druppels uit de lucht vallen. Voorheen betekende dat dat de pret over was. Maar met de Losi Tenacity Truggy is dat niet het geval. De servo’s, motor en Electronic Speed Control (ESC) zijn voorzien van een spatwaterproof behuizing. Deze behuizing voorkomt dat water in de cruciale onderdelen terecht kan komen. waardoor u voortaan ook door regen en sneeuw kunt rijden. Of wat dacht u van een modderige achtergrond? Geen enkel probleem voor de Tenacity Truggy van Losi.

Enorme power
De Losi Tenacity Truggy haalt een topsnelheid tot wel 80 kilometer per uur onder ideale omstandigheden. Deze snelheid is mogelijk dankzij de Dynamite 130A Electronic Speed Control (ESC) in combinatie met de Fuze 4-polige 3800 kV 550 motor. De elektronica krijgt zijn energie van de 3S LiPo batterij, die zorgt voor voldoende aanvoer. De Electronic Speed Control zorgt er vervolgens voor dat alle onderdelen correct presteren.

Geoptimaliseerde onderdelen
Alles aan de Losi Tenacity Truggy is geoptimaliseerd voor topprestaties. Bijvoorbeeld de 12mm race-geoptimaliseerde schokdempers. De schokdempers vangen de ergste klappen op en zorgen ervoor dat schokken geen effect hebben op de raceprestaties van uw voertuig. Daarnaast is de carrosserie van het voertuig geoptimaliseerd voor de uiterste inspanningen. Hier hoeft u zelf niets voor te doen, maar u merkt het verschil met concurrerende racewagens.

Eenvoudige besturing met Spektrum DX2E controller
Het besturen van de Losi Tenacity Truggy is een fluitje van een cent met de Spektrum DX2E controller. De controller communiceert probleemloos met het voertuig dankzij de sterke receiver. Aanwijzingen via de afstandsbediening worden nauwkeurig en direct opgevolgd. Daarnaast is de besturing via de controller intuïtief. Het voordeel hiervan is dat u het besturen van de Losi Tenacity Truggy zo onder de knie heeft. Ideaal voor beginnende coureurs, maar natuurlijk ook fijn voor gevorderde RC-coureurs. Zorg er altijd voor dat de controller volledig is opgeladen voordat u gaat rijden met uw voertuig.

Wat zit er in de doos?
(1) Losi TENACITY-T 4WD RTR
(1) Spektrum ™ DX2E ACTIVE ™ 2,4 GHz-zender
(1) Spektrum 6-kanaals DSMR® AVC ontvanger
(1) Spektrum 9KG 23T waterdichte servo
(1) Dynamite® Fuze ™ 130A Sensorloos, borstelloos, waterdicht ESC
(1) Dynamite Fuze 550 borstelloze motor 3800Kv
(4) AA-batterijen
(1) Handleiding

Nodig om te voltooien
- 7.4 5000mAh 2S 50C of 11.1V 5000mAh 50C 3S Hardcase Li-Po batterij
- Balanceerlader geschikt voor het opladen van een Li-Po met 2 tot 3 cellen

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl