Losi 1/16 Mini JRX2 Brushed 2WD Buggy RTR Blue Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

 Losi 1/16 Mini JRX2 Brushed 2WD Buggy RTR Blue
169,99

Model: LOS01020T2

Status: Dit artikel is uit voorraad leverbaar!

Omschrijving

Losi 1/16 Mini JRX2 Brushed 2WD Buggy RTR Blue

Team Losi is vandaag de dag een begrip in de RC-wereld. Iedere liefhebber kent de bijzondere modellen die steevast uitstekende performance bieden. Lang geleden begon het bedrijf met het maken van onderdelen voor RC-wagens. Dat ontwikkelde zich langzaam richting een eigen voertuig en de iconische JRX2 was een van de eerste die Team Losi op de markt bracht. Dat model werd al snel een klassieker en nu is er een vervolg. Het legendarische voertuig is nu gedownsized naar een speciale mini-editie: de Team Losi 1/16 Mini JRX2 Buggy RTR.

Hommage aan het origineel
De Team Losi 1/16 Mini JRX2 Buggy RTR mag met recht een hommage genoemd worden aan het originele voertuig. Ook dit model komt Ready to Race uit de doos, de kleurenschemas zijn gelijk aan zijn grote broer, de handling is nog precies hetzelfde. Kortom, met deze mini-editie herleef je de tijd van de JRX2 toen die net op markt kwam. Vanzelfsprekend is het voertuig wel gemoderniseerd en geniet je nu van de nieuwste elektronica en technieken. Maar gecombineerd met dat vleugje nostalgie en klassiek.

Fiberglass chassis
Het chassis van de Team Losi 1/16 Mini JRX2 Buggy RTR is gemaakt van fiberglass. Hierdoor is het voertuig lichtgewicht, maar toch ijzersterk. Dat helpt bij het presteren op topniveau en maakt de besturing van het voertuig een stuk eenvoudiger.

Motor aan de achterzijde
De motor van de Team Losi 1/16 Mini JRX2 Buggy RTR is bevestigd aan de achterzijde van het voertuig. Hiermee heb je een optimale gewichtsverdeling, waardoor het rijden met deze buggy heel fijn aanvoelt.

Batterij en oplader inclusief
Bij dit voertuig wordt een 650 mAh LiPo batterij meegeleverd die een runtime biedt van meer dan 10 minuten. Daarnaast wordt een 0,5 A USB oplader meegeleverd. Handig, want daarmee kun je het voertuig altijd en overal opladen. Of het nu in het stopcontact is of met een powerbank, je komt niet snel meer zonder een volle batterij te staan.

Inclusief afstandsbediening
De Team Losi 1/16 Mini JRX2 Buggy RTR wordt geleverd met een afstandsbediening die werkt op de 2,4 GHz frequentie. De controller communiceert moeiteloos met de receiver op het voertuig, zonder interferentie of vertraging.

Aluminium schokdempers
Wanneer je op hoge snelheid scheurt met de Team Losi 1/16 Mini JRX2 Buggy RTR, wil je niet bij ieder obstakel op de weg geremd worden in performance. Dat is ook niet het geval met dit voertuig dankzij de aluminum schokdempers. Die vangen klappen op, voeren deze af en zorgen ervoor dat de prestaties er niet onder lijden.

Origineel kleurenschema
De Team Losi 1/16 Mini JRX2 Buggy RTR is een hommage aan het origineel dat jaren geleden op de markt kwam. Dat is goed terug te zien in de beschikbare kleurenschemas. Je kunt kiezen uit drie verschillende kleurenschemas, die ook bij het origineel voor handen waren. Aan jou de keus hoe je de weg op wilt.

Ready to Race
Alle onderdelen van de Team Losi 1/16 Mini JRX2 Buggy RTR zijn al in de fabriek geinstalleerd. Je hoeft dus niet eerst uren te sleutelen aan dit voertuig, gelijk uit de doos ben je klaar om te gaan. Het enige dat je nog moet doen is het opladen van de motorbatterij.

Specificaties
- Batterij: meegeleverd
- Motorgrootte: 42 turn, 280
- Lengte: 254 mm
- Servo: meegeleverd
- Vermogen: elektrisch
- Oplader: meegeleverd
- Receiver: meegeleverd
- Schokdempers: 7mm, oliegevuld
- Breedte: 183 mm
- Controller: meegeleverd
- Chassis: 2 mm fiberglass
- Voltooiingsniveau: Ready to Run
- Aandrijving: 2 WD
- Installatietijd: geen
- Hoogte: 108 mm
- Body: Mini JRX2, polycarbonaat
- Schaal: 1 op 16
- Gewicht: 526 gram
- Waterbestendig: nee
- Wielbasis: 181 mm
- ESC: meegeleverd

In de doos
(1) Losi 1/16 Mini JRX2 Brushed 2WD Buggy RTR
(1) 650mAh LiPo batterij
(1) 5A USB-oplader
(1) SLT2 2.4 GHz-zender
(4) AA batterijen
(1) Gebruikershandleiding

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl