Losi 1/5 5IVE-T 2.0 V2 terug in voorraad !! Geschreven door op 26 maart 2022

Losi 1/5 5IVE-T 2.0 V2 4WD Short Course Truck Gas BND Grey/Blue/White (versie 2022)

De Team Losi 5IVE-T 2.0 BND 4WD Gas Short Course Truck bouwt voort op zijn succesvolle voorganger, met als belangrijkste verschil dat dit model Bind-N-Drive technologie ondersteunt. Hiermee kun je jouw huidige afstandsbediening eenvoudig koppelen aan deze truck, zodat je de rij-instellingen van andere RC-voertuigen op deze auto kunt toepassen. Ideaal, je hoeft dan namelijk niet de controller en het voertuig volledig opnieuw te configureren.

Voortbouwen op succes
Als iets goed is, moet je het eigenlijk niet veranderen. En dus bouwt Team Losi met de 5IVE-T 2.0 short course truck voort op het succes van de eerste editie. In de 1 op 5 schaalwereld, was die auto een absoluut topmodel. Offroad racing kreeg een nieuwe dimensie en tot op de dag van vandaag is het platform dat gebruikt werd voor de Team Losi 5IVE-T een van de populairste en succesvolste op de markt. De Team Losi 5IVE-T 2.0 BND 4WD Gas Short Course Truck beschikt daarom wederom over het fantastische frame, inclusief alle details die daarbij komen kijken. Met nu ook Bind-N-Fly en nog betere technologieën dan ooit tevoren.

Losi 1/5 5IVE-T 2.0 V2 terug in voorraad !!

Meer informatie

Ga naar https://www.toemen.nl/losi-5ive-4wd-short-course-truck-gas-bnd-greybluewhite-versie-2022-p-40666.html voor meer informatie.


Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl