Maverick Desertwolf 1/8 4WD brushless elektro offroad buggy auto 2.4Ghz RTR Dit product wordt voor €2,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 073-6140104

Aanbieding
 Maverick Desertwolf 1/8 4WD brushless elektro offroad buggy auto 2.4Ghz RTR
499,00 269,00

Model: MV12901

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

Maverick Desertwolf 1/8 4WD brushless elektro offroad buggy auto 2.4Ghz RTR

Maverick komt met deze geheel nieuwe lijn auto's op de markt. Wilt u ook ervaren hoe het is om een echte Maverick auto te besturen? Kies dan nu voor een van de topmodellen uit het assortiment. De Maverick brushless auto's behalen met gemak topsnelheden tot 80 kilometer per uur dankzij de krachtige 4000Kv brushless Maverick motor en 80A waterproof brushless regelaar. De regelaar kan tevens gebruikt worden met 2S-3S lipo accu's. Elke auto is uitgevoerd met onder andere; olie gevulde schokdempers, metalen differentieel en stalen aandrijfassen.

Maverick MTX-243 zendersysteem:
U bestuurt de Maverick modellen met het MTX-243 2.4 GHz radiosysteem. Het grote voordeel van dit systeem is dat u geen kanalen of frequenties hoeft in te stellen. Schakel simpelweg de afstandsbediening in en u bent klaar om te racen. Het wordt niet veel simpeler dan dit. Daarnaast is er lang nagedacht over het ontwerp van de afstandbediening met een ergonomisch design als resultaat. En de interne antenne van het MTX-243 radiosysteem is zodanig weggewerkt dat de antenne niet beschadigd kan raken.

Waterproof elektronica
Voorheen was een regenbui een probleem voor radiografisch bestuurbare auto’s. Dat kwam omdat de elektronica vaak open en bloot lag en dus gemakkelijk vochtig kon worden. Om dit te voorkomen zijn de Maverick modellen voorzien van elektronica met een waterproof sealing. Belangrijke onderdelen als de motor, regelaar, ontvanger en servo blijven hierdoor ook bij natte omstandigheden uitstekend functioneren. Zo is een natte weg niet langer een probleem.

Compleet geleverd
Uniek aan de Maverick auto's is dat deze kant-en-klaar worden geleverd. Haal het voertuig uit de doos, laad de (optionele) batterij op en u kunt de weg op. Er is geen ingewikkelde installatie van allerlei onderdelen meer benodigd. Ideaal toch?
(voor de duidelijkheid; het model wordt geleverd excl accu en lader)

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in onze winkels

  • Drones winkel

    Minderbroedersstraat 33
    5211 EL 's-Hertogenbosch

  • Toemen winkel

    Minderbroedersstraat 32
    5211 EL 's-Hertogenbosch

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl