MPC Soapy Sales Dodge Challenger Funny 1:25 bouwpakket Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

 MPC Soapy Sales Dodge Challenger Funny 1:25 bouwpakket
35,99

Model: MPC831/12

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

MPC Soapy Sales Dodge Challenger Funny 1:25 bouwpakket

Bouwpakket van het merk MPC, dit model moet nog geheel worden gebouwd en bestaat hoofdzakelijk uit plastic. U heeft enkel nog lijm en een hobbymesje nodig om dit bouwpakket te kunnen bouwen.

Alle plastic onderdelen zitten in zogeheten ramen. De onderdelen zijn bijvoorbeeld met een mesje uit de ramen te snijden zodat het model kan worden opgebouwd.

Bij dit model zit een uitgebreide beschrijving waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe het model moet worden opgebouwd.

Om het model helemaal af te maken zijn er decals (stickers) bij geleverd die het eindresultaat nog realistischer maken! Het model kan ook geverfd worden, daarbij heeft u de juiste kleuren en een penseeltje nodig om het helemaal compleet te maken. Optioneel kan er voor gekozen worden om eerst de onderdelen in het raam te schilderen en het vervolgens op te bouwen. Dit is een kwestie van smaak.

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl