Quadcopter kopen? NR.1 Quadcopter Dealer!

Multicopters & Drones


Radiografische quadcopters en multicopters zijn verkrijgbaar in diverse types. Deze modellen zijn verkrijgbaar voor beginners maar ook voor gevorderde gebruikers. Wij leveren quadcopters en multicopters van verschillende merken zoals; Gaui, Hubsan, E-Flite Blade, DJI, Revell en Walkera. Deze merken zijn internationaal erkend en staan bekend als de top in vliegende modellen. Bij Toemen modelsport bestelt u quadcopters, multicopters en drones van de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Wat zijn quadcopters en multicopters?

Sinds een aantal jaar is de markt in quadcopters, multicopters en drones flink aan het groeien. Deze onbemande "vliegtuigen" worden ingezet door politie en NS, maar ook consumenten schaffen ze steeds vaker aan om bijvoorbeeld mooie beelden te schieten. Het is goed om te weten wat het verschil is tussen quadcopters en multicopters. Een quadcopter heeft in totaal 4 aparte propellers, een hexacopter heeft 6 propellers en een octocopter heeft zelfs 8 rotoren. Als beginner raden wij aan een radiografisch bestuurbare quadcopter te kopen, bijvoorbeeld de Revell QG550 en de Hubsan X4. Voor de professionele liefhebbers heeft Toemen modelbouw merken als IDEA FLY, Blade of GAUI in het assortiment opgenomen. Professionele drones kunnen worden uitgevoerd met GPS en camera mounts, waarmee filmen een fluitje van een cent wordt.

Drones bij Toemen modelsport

Voor radiografisch bestuurbare drones moet u bij Toemen modelsport zijn. Sinds 2014 hebben we een eigen drone-winkel opgestart met een ruime collectie voor elk niveau van gebruiker. De meeste modellen hebben wij op voorraad. Bij Toemen modelsport krijgt u altijd professionele hulp en een nuttig advies bij de aanschaf van een drone. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de eigenschappen van de diverse drones, zodat u de juiste keuze kunt maken bij het aanschaffen. Schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen bij vragen over een quadcopter, multicopter of drone.

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl