Categorieën
Schaduw

Quadcopters, hexacopters en octocopters bij Toemen Modelbouw

Onderdelen Quadcopters

Toemen modelsport is gespecialiseerd in quadcopters, hexacopters en octocopters. Wij bieden niet alleen de laatste en beste modellen aan, wij voeren ook reparaties uit aan uw drone. Met een eigen werkplaats kunnen wij vaak binnen enkele dagen uw quadcopter, hexacopter of octocopter volledig herstellen. Natuurlijk kunt u ook zelf sleutelen aan uw drone met één van de vele onderdelen die u bij Toemen modelsport kunt bestellen. Wij hebben de onderdelen van alle drones die wijn aanbieden in onze winkel en vaak nog op voorraad ook.

Hoe vind ik mijn onderdeel?

Op deze pagina van Toemen modelsport ziet u alle modellen drones die wij verkopen. U zoekt uw quadcopter, hexacopter of octocopter op en klikt op de afbeelding. Vervolgens komt u op een pagina met alle onderdelen die Toemen modelsport voor u heeft geselecteerd. Het gaat hier om propellers, cores om de vluchtdate mee op te slaan, motoren, kortom alles. Wij zorgen er voor dat het aanbod voortdurend geactualiseerd wordt. Van diverse merken zoals DJI en Team Black Sheep zijn wij tevens officiële dealer voor Nederland en dit houdt in dat wij als eerste kunnen beschikken over nieuwe quadcopter onderdelen van deze merken.

Zelf installeren van onderdelen?

Quadcopter onderdelen bestellen is eenvoudig. U zoekt het product dat u nodig heeft, wij verzenden het onderdeel naar het door u opgegeven adres en binnen enkele werkdagen kunt u aan de slag met het installeren van de onderdelen. Standaard leveren wij een instructie voor de installatie mee bij de quadcopter onderdelen. Desondanks kan het voorkomen dat de installatie niet lukt. In dat geval kunt u contact opnemen met Toemen modelsport of u kunt langskomen in onze winkel. Wij helpen u graag bij de installatie van uw quadcopter onderdelen.

Laatste nieuws

Kom langs in onze winkels

  • Drones winkel

    Minderbroedersstraat 33
    5211 EL 's-Hertogenbosch

  • Toemen winkel

    Minderbroedersstraat 32
    5211 EL 's-Hertogenbosch

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl