Alles over Toemen Modelbouw

Over Toemen Modelsport

Toemen Modelsport is een van de grootste modelbouw / modelsportbedrijven van Nederland en bestaat sinds 1980. Toemen is gespecialiseerd in bestuurbare auto’s, helikopters, vliegtuigen, boten en drones. Wij werken uitsluitend met de beste merken op de markt, zodat we kwaliteit kunnen garanderen naar de klant. Naast onze webshop, beschikken we ook over twee prachtige panden in Den-Bosch en Oisterwijk. Van hieruit runnen we Toemen Modelsport zowel online als offline, kom gerust eens langs!

Altijd up-to-date

Bij Toemen Modelsport hechten we veel waarde aan service richting de klant. Daarom werken we met een up-to-date voorraadsysteem. De voorraadstatus op de website is gekoppeld aan onze magazijnvoorraad. Hierdoor kunnen we je real-time vertellen of een product op voorraad is. Daarnaast helpen we je graag bij vragen over onze producten. Neem vrijblijvend contact op met Toemen Modelsport via 013-7370097.

Importeur en groothandel

Toemen Modelsport is jouw partner voor alles op het gebied van RC. Naast een webshop en een fysieke winkel, zijn wij ook een groothandel voor merken als Fat Shark, ImmersionRC, RPM, Jconcepts, RCScrewz, T-Bone Racing en nog veel meer. Wil je meer informatie over het opnemen van een van deze merken in jouw winkel? Neem vrijblijvend contact op via jasper@toemen.nl

Overname van het bedrijf

Jasper Toemen neemt het bedrijf na 40 jaar over en opent in februari de nieuwe Toemen Modelsport Superstore gevestigd aan de Dorpsstraat 50 te Oisterwijk. De nieuwe vestiging is dubbel zo groot, heeft (privé)parkeermogelijkheden, ligt 150 meter van het treinstation en is te vinden midden in het centrum van Oisterwijk.

- Maandag 31 december 2018 zal officieel de winkel in Den Bosch voor de laatste keer open zijn.

- In de maand januari 2019 zijn wij als overbrugging te vinden in ons magazijn op de Luxemburgstraat 5 te Oisterwijk!

Onze bedrijfsgegevens

Toemen Modelsport staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de volgende gegevens:

Bankgegevens Toemen Modelsport veranderen per 1 januari 2019

Toemen Modelsport krijgt een nieuwe eigenaar. Per 1 januari draagt Peter Toemen het stokje over aan zijn zoon Jasper Toemen. Voor het nieuwe jaar staan er een aantal grote wijzigingen op de rol. Een daarvan is het veranderen van de bankgegevens. Per 1 januari veranderen de bankgegevens naar:

Naam: RC Company BV
Btw-nummer: NL859275322B01
KVK-nummer: 72889322
Bankrekeningnummer: NL32 INGB 0008 6027 62


Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl