Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.

Parkzone T-28 Trojan 1.1m BNF Basic with AS3X and SS Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

169,99

Model: PKZ8250

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Parkzone T-28 Trojan 1.1m BNF Basic with AS3X and SS

De ParkZone Trojan T-28 is een echte legende in de RC-wereld. Al meer dan 10 jaar is dit model de standaard voor gevechtsvliegers met uitstekende vliegeigenschappen. Duizenden RC-piloten zijn begonnen met dit model en nu is het de buurt aan u. De ParkZone Trojan T-28 beschikt over perfecte aerodynamica waardoor de vliegprestaties ongeëvenaard zijn. Daarnaast zorgt het stevige EPO-frame voor perfecte prestaties en stabiliteit. Zodat zelfs wind en turbulentie geen invloed hebben op het vliegen.

Speciaal Navy Design
Het bijzondere Navy Design van de ParkZone Trojan T-28 zorgt voor een extra dimensie. Ga terug in de tijd en ervaar hoe het tientallen jaren geleden geweest moet zijn. De details van vroeger, gecombineerd met de techniek va nu. Dat is waar de Trojan T-28 van ParkZone voor staat. Dit RC-vliegtuig is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde piloten. Ontdek nu zelf de mogelijkheden van dit bijzondere toestel.

SAFE Select technologie
Veiligheid staat voorop bij het vliegen van een RC-vliegtuig. Daarom is de ParkZone Trojan T-28 voorzien van SAFE Select technologie. Als u deze technologie activeert, wordt de maximale kanteling beperkt, zowel voorwaarts als zijwaarts. Met als resultaat een verminderde kans op crashes of andere ongelukken. Ook is het vliegtuig bij SAFE Select in staat om zelf zijn hoogte vast te houden. U hoeft dan alleen nog maar te sturen.

AS3X voor extra stabiliteit
Natuurlijk spelen wind en turbulentie een rol bij het vliegen van een modelvliegtuig. Maar hoe fijn zou het zijn als de weersinvloeden minimaal zijn op de prestaties van de ParkZone Trojan T-28? Het vliegtuig is voorzien van AS3X technologie, die zorgt voor 3-assige stabilisatie. Hierdoor merkt u veel minder van de wind en turbulentie en blijft het vliegtuig vele malen stabieler in de lucht hangen.

Ongekende power
De ongeborstelde 960 kV motor zorgt voor ongekende power voor de ParkZone Trojan T-28. U hoeft niets meer aan de motor te doen, deze is al ingebouwd. Zelfs op grote hoogte of wanneer u het uiterste vraag van de motor, blijft het onderdeel uitstekend presteren. Vlucht na vlucht, hoe gek u het ook maakt.

Tricycle landing gear
Vliegen is natuurlijk fantastisch, maar bij vliegen hoort ook het veilig landen van uw RC-model. Dan is een goed landingsgestel natuurlijk wel een vereiste. De ParkZone Trojan T-28 is voorzien van een tricycle landingsgestel. Dit zorgt ervoor dat het opstijgen en landen soepel verloopt. Overigens is het landingsgestel niet per se nodig om het toestel te laten vliegen. Het landingsgestel kan eenvoudig verwijderd worden, zodat u de ParkZone Trojan T-28 vanuit de hand kunt laten opstijgen. Ook kunt u op deze manier landen. ParkZone raadt aan om het landingsgestel alleen te verwijderen als u een gevorderde piloot bent.

Spektrum 6-kanaals ontvanger met DSMX technologie
De ParkZone Trojan T-28 is eenvoudig te besturen dankzij de Spektrum 6-kanaals ontvanger. Spektrum is de standaard op het gebied van RC-ontvangers en dankzij de DSMX technologie verloopt de besturing van de Trojan T-28 zonder problemen. Zelfs bij grotere afstanden blijft de communicatie tussen het vliegtuig en de afstandsbediening optimaal.

Specificaties
(1) ParkZone T-28 1.1m BNF basis vliegtuig
(1) Spektrum ™ AR636-ontvanger
(1) borstelloze buitenboordmotor van 960 kW
(1) 30A borstelloze ESC
(4) Servo's met micro-afmetingen
(1) Handleiding

Nodig om te voltooien
- Spektrum 5+ kanaals 2.4 GHz DSM2® / DSMX®-technologie
- 1800-2200mAh 3 LiPo met EC3 stekker
- Geschikte LiPo-acculader

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl