Pocher Lamborghini Aventador LP 700-4 1:8 Argos orange Dit product wordt voor €2,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 073-6140104

 Pocher Lamborghini Aventador LP 700-4 1:8 Argos orange
599,90

Model: ORANGE

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Pocher Lamborghini Aventador LP 700-4 1:8 Argos orange

Een van de belangrijkste nieuws items op de Spielwarenmesse in Neurenberg was ongetwijfeld de terugkeer van het merk Pocher. Dit merk staat bekend om super gedetailleerde bouwdozen met metalen onderdelen in schaal 1:8. Na een lange afwezigheid wordt Pocher door Hornby weer nieuw leven ingeblazen. Voor dit jaar is een model van de Lamborghini Aventador LP 700-4- Arancio Argos aangekondigd. Deze wordt geleverd in twee kleuren (oranje Argos en Wit Isis). De bouwdoos bestaat uit meer dan 600 delen en weegt maar liefst 7 kilo!

Twaalf cilinders, 700 pk en in 2,9 seconden van 0 tot 100 k/u. De versnellingsbak van de Lamborghini Aventador verandert de overbrenging sneller dan de bestuurder kan flipperen. Met een topsnelheid van 350 k/u en slechts 1,14 m hoogte is de Aventador het equivalent van een straaljager voor de weg. De motor wordt gestart door een startknop die afgedekt wordt door een klein vuurrood klepje. Geheel in stijl met de oude Lamborghini traditie is de 'Aventador' vernoemd naar een Spaanse stier, met een waarschuwing aan Ferrari, Bugatti & Co; kijk uit, deze 'Toro' wil niet alleen wilt spelen! Deze US $ 400.000 kostende auto heeft een lichtgewicht ontwerp en is de eerste Lamborghini die op grote schaal met een monocoque van koolstofvezel versterkte kunststof in productie werd genomen. De aandrijving wordt verzorgd door een in lengterichting gemonteerde V12 middenmotor. De overbrenging van het vermogen wordt uitgevoerd door een onafhankelijke-Shift-Rod Gearbox. De bestuurder kan kiezen tussen de automatische modus en handmatige modus met behulp van shift paddles.

In overeenstemming met de Pocher traditie wordt de carrosserie van dit 7 kg topmodel geleverd in hoogwaardig geschilderd metaal. De kit is eenvoudig te bouwen en kan worden gemonteerd met het stuur rechts of links. Deze 1:8 sportster bouwdoos bestaat uit meer dan 600 onderdelen met een assortiment aan materialen zoals metaal, rubber, textiel en hoogwaardige kunststof. Veel onderdelen worden gewoon geschroefd. Natuurlijk zijn stuurinrichting, wielophanging, spoiler en deuren mechanisch functioneel. Het motorcompartiment en de bagageruimte zijn toegankelijk.

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in onze winkels

  • Drones winkel

    Minderbroedersstraat 33
    5211 EL 's-Hertogenbosch

  • Toemen winkel

    Minderbroedersstraat 32
    5211 EL 's-Hertogenbosch

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl