Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.
Categorieën
Schaduw

Polar Pro DJI Inspire 1 en Osmo GRADUATED Filters Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

69,95

Model: PP4003

Status: Op voorraad

Omschrijving

Polar Pro DJI Inspire 1 en Osmo GRADUATED Filters


De Polar Pro filter set is een verrijking bij uw Inspire 1 en Osmo. De filters zijn speciaal ontworpen voor de camera van DJI en gemakkelijk te bevestigen. Het gewicht van de filters is slechts 6,2 gram.

ND8 Gradient Filter
ND8 Gradient Filter reduceert drie stops licht en heeft een geleidelijk verloop naar transparant. Dit is de meest voorkomende graduated filter. Creer prachtige beelden met de lucht en de grond goed uitgelicht. De ND8 Filter is ontworpen voor specifieke foto's of video's met de horizon ongeveer in het midden.

Tobacco - Orange Filter
Deze filter geeft kleurcorrectie aan de lcuht. De Orange Filter wordt veel gebruikt tijdens zonsopkomst en zonsondergang. De filter loopt geleidelijk over naar transparant en is equivalent met 1.7 f-stops. Het maakt de lucht warm van kleur zonder de kleur op de grond aan te passen.

Blue Filter
Met de blauwe filter creert u intens blauwe lucht in uw frame. Een bijkomstigheid is het reduceren van de sluitertijd met 1.3 stops. Ontworpen om een coole lucht te creren zonder kleurverlies op de grond.

De Filters zijn ontworpen om creativiteit uit u naar boven te halen. Wees creatief in elk senario die u maak kunt bedenken. Gebruik de filters om uw creativiteit

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl