Toemen Modelsport bedrijfsovername 2019, klik hier!
Categorieën
Schaduw

Polar Pro Yuneec Typhoon Filter 3-Pack ND4, ND8, ND16 Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

64,95

Model: PP-P9001

Status: Op voorraad

Omschrijving

Polar Pro Yuneec Typhoon Filter 3-Pack ND4, ND8, ND16


Wilt u meer kleur in uw foto’s? Polar Pro heeft voor Yuneec Typhoon speciale filters ontwikkeld voor op de camera van de Yuneec Typhoon drones. Deze set filters past op de Typhoon 4K als ook op de typhoon H. In deze filter pack zitten drie hoogwaardige ND-filters. Polar Pro heeft de filters ontwikkeld met optisch HD-glas waardoor de filters van hoge kwaliteit zijn en bijzonder ligt zijn. Per stuk wegen ze slechts 4,0 gram.

Polar Pro Yuneec Typhoon 4K Filter 3-Pack
De filterset bestaat uit drie hoogwaardige ND-filters.
• ND4: filtert twee stops licht weg
• ND8: filtert drie stops licht weg
• ND16: filtert wier stops licht weg
Polar Pro filters zijn te gebruiken op een dag met stralend weer of bijvoorbeeld in situaties met sneeuw. Gebruik deze filters in plaats van het standaard UV-filter.

Filters, dé perfecte accessoires
Grijsfilters, oftewel Neutral Density (ND) filters, zijn perfecte accessoires voor de Yuneec Typhoon 4K en Typhoon H Quadcopters omdat ze net als bij normale foto- en videocamera's noodzakelijk zijn om sommige lichtproblemen op te lossen. Een ND-filter corrigeert een bepaalde hoeveelheid licht, afhankelijk van de sterkte, en dat is bij opnamen aan het water of in de sneeuw zeer belangrijk. Ze voorkomen daardoor overbelichte delen in je opnamen. Bovendien maakt een ND-filter op deze manier ook langere sluitertijden mogelijk, en dat is van belang bij het instellen van de juiste framerate van je videocamera. De sluitertijden bij video zijn nu eenmaal anders dan bij een fotocamera.

Polar Pro gebruikt hoogwaardig filterglas
Polar Pro gebruikt voor haar filters hoogwaardige glassoorten om aan de hoge kwaliteitsnormen van de modernste videocamera's te voldoen. Je kunt met een gerust hart een Polar Pro filter op je kostbare drone plaatsen in de wetenschap dat de maximale beeldkwaliteit behouden blijft, zelfs bij filmen in 4K. Polar Pro Filters is een jonge onderneming die gespecialiseerd is in de productie van accessoires voor action camera's, en dan met name filters. Het bedrijf is in 2011 gestart aan de Universiteit van Californië in Santa Barbara met de productie een klein polarisatiefilter. Polar Pro is uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van innovatieve en geraffineerde accessoires.

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl