Proboat Blackjack 42 8S Catamaran Brushless RTR Wit/Rood Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

699,99

Model: PRB08043T2

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

Proboat Blackjack 42 8S Catamaran Brushless RTR Wit/Rood

Met de Proboat Blackjack 42” 8S Brushless Catamaran RTR ga je terug naar de tijd van large-scale racing met stijl en snelheid. Het is de eerste boot van deze grootte die is voorzien van Spektrum Smart, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt. Geniet van de brute kracht en dat voor een waanzinnig scherpe prijs. Deze RC-boot is next-level en geeft je urenlang plezier op het water.

Pure kracht
Alles aan de Proboat Blackjack 42” 8S Brushless Catamaran RTR straalt kracht en vermogen uit. Aan boord ligt een Spektrum 160 A High Voltage Smart electronic speed controller (ESC) die uitstekend samenwerkt met de Spektrum Marine 4685 4-polige motor. Een groot voordeel is dat de motor watergekoeld wordt, waardoor de boot nagenoeg onderhoudsvrij is. De motor heeft 5,3pk en haalt zonder moeite snelheden tot boven de 90 kilometer per uur. Dit is kracht en vermogen die je niet bij andere RC-boten tegenkomt.

Spektrum DX3 controller
Bij hoge snelheden op het water is volledige controle over het vaartuig van groot belang. Daarom bestuur je de Proboat Blackjack 42” 8S Brushless Catamaran RTR met een Spektrum DX3 controller, die moeiteloos communiceert met een waterproof SR6110AT 6-kanaals receiver met telemetriegegevens. De controller en de receiver hebben een uitstekende verbinding, zonder lagging of interferentie, waardoor jij volledig in control bent.

Sterke polycarbonaat romp
De Proboat Blackjack 42” 8S Brushless Catamaran RTR is voorzien van een sterke polycarbonaat romp, die tegen een stootje kan. Molded composiet materiaal zorgt ervoor dat de boot veel beter bestand is tegen impact dan bijvoorbeeld boten van fiberglass. Zeker als je op hoge snelheid door het water scheurt, is het goed dat de romp maximaal beschermd tegen flinke klappen. Met de Proboat Blackjack 42” 8S Brushless Catamaran RTR ben je daar zeker van.

Geanodiseerd aluminium
Zowel de propeller als het roer zijn uitgevoerd met geanodiseerd aluminium. Dit krachtige materiaal maakt dat de onderdelen perfect beschermd zijn tegen impact in het water. Ook zijn ze hierdoor vrijwel onderhoudsvrij en gaan ze gemakkelijk lange tijd mee. Daarnaast heeft het roer een speciale break away feature, die de romp beschermt tegen schade, mocht er toch iets misgaan. Veiligheid voor alles.

Volop telemetriegegevens
Dankzij de aanwezigheid van Spektrum Smart elektronica, haal je nog veel meer uit de Proboat Blackjack 42” 8S Brushless Catamaran RTR. Op de controller ontvang je realtime gegevens over de prestaties. Bijvoorbeeld over hoe snel je vaart, wat de status van de batterij is of hoe de motor presteert. Door goed op deze gegevens te anticiperen, haal je alle mogelijkheden uit dit racemonster op het water.

Bootstandaard
De Proboat Blackjack 42” 8S Brushless Catamaran RTR levert geweldige prestaties in het water en is relatief onderhoudsvrij. Daarnaast wil je de boot natuurlijk zorgvuldig bewaren, wanneer je even niet aan het racen bent. Daarvoor gebruik je de molded plastic boat stand. Deze standaard is op maat gemaakt voor de romp van de Proboat Blackjack. Het stevige plastic zorgt ervoor dat de boot volledig stabiel staat en je hoeft je geen zorgen te maken over eventuele wegrottende onderdelen van bijvoorbeeld een houten standaard. Wel zo makkelijk!

Kant-en-klaar uit de box
De Proboat Blackjack 42” 8S Brushless Catamaran RTR komt nagenoeg kant-en-klaar uit de doos. De meeste elektronica is al geοnstalleerd, waardoor je alleen nog maar de batterij hoeft op te laden en enkele kleine handelingen hoeft uit te voeren om het water op te kunnen. Belangrijk: de batterij en oplader worden niet standaard meegeleverd bij dit RC-vaartuig. Deze dien je apart aan te schaffen!

Specificaties
Lengte: 1086 mm
Breedte: 387 mm
Hoogte romp: 184 mm
Gewicht: 4,1 kg
Snelheid: 90 km/h!
Voltooiingsniveau Ready-To-Run
Aandrijfsysteem: propeller met 2 bladen en flexibele as
Rompmateriaal 2,5 mm polycarbonaat
Motorgrootte: 4985 1350Kv brushless motor (watergekoeld)
Schroefmaat 1,7 x 1,6 inch met 5 mm schacht
Aanbevolen batterijen (2) 4S 5000mAh batterijen met IC5 of EC5 stekkers
Snelheid: 90 km/h+!

Onderdelen nodig van de Proboat Blackjack 42 8S? (Klik hier)

Nodig om te voltooien:
- 2x Gens ace Bashing Pro Series 8000mAh 14.8V 4S2P 80C Hardcase Lipo Batterij €109.95 (Klik hier)
- Absima APC-1 Snellader (80W, Lipo, NiMH, LIHV Etc) €59.95 (Klik hier)
- Laadkabel EC-5 Siliconen-kabel 30cm €9.95 (Klik hier)
- Dynamite Start Up Tool Set ProBoat €37.99 (Klik hier)
- Dynamite Grease Gun with Marine Grease, 5 oz €21.79 (Klik hier)
- GP Super alkaline AA batterijen 16 stuks €9.99 (Klik hier)


Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl