Proboat Miss GEICO Zelos 36" Twin Brushless Catamaran RTR (120 km/h) Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

799,99

Model: PRB08040

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

Proboat Miss GEICO Zelos 36" Twin Brushless Catamaran RTR (120 km/h)

De Pro Boat Miss Geico Zelos 36 is een razendsnelle catamaran die gemakkelijk snelheden haalt tot ver boven de 120 kilometer per uur. Twee krachtige 1900 kV 4-polige motoren produceren elk afzonderlijk gemakkelijk een vermogen van 1800 Watt. Scheur op topsnelheid over het water en versla de concurrentie probleemloos. En naast de vlammende prestaties van de Pro Boat Miss Geico Zelos 36, is deze modelboot ook qua looks een topper. Ervaar hoe het is om een razendsnelle speedboot te besturen en haal dit RC-model in huis.

Nieuwe schroef
De Miss Geico Zelos 36 van Pro Boat is voorzien van een innovatieve schroef, die de hoge snelheden eenvoudig aan kan. Pro Boat heeft deze schroef speciaal voor dit model ontwikkeld, zodat de kracht van de motor perfect kan worden omgezet in pure snelheid. Het materiaal van de schroef is nagenoeg onderhoudsvrij, zodat je er geen omkijken naar hebt.

Spektrum DX2E Active 2-kanaals DSMR
Hoge snelheden bij een modelboot zijn natuurlijk fijn, de besturing moet wel meewerken. De besturing van de Pro Boat Miss Geico Zelos 36 is erg eenvoudig dankzij de Spektrum DX2E DSMR afstandsbediening. Met slechts twee kanalen is de zender snel ingesteld en ben je klaar om te varen. De besturing is intuďtief en zeer precies dankzij uitstekende communicatie tussen de afstandsbediening en de receiver. Je hebt geen last van haperingen of vertragingen, jouw bevel wordt gelijk uitgevoerd.

Watergekoelde motoren
De motoren van de Pro Boat Miss Geico Zelos 36 zorgen voor de hoge snelheid. Maar om de snelheid gedurende lange tijd vast te houden, is goede koeling belangrijk. Daarom worden de motoren watergekoeld. De romp van dit model ligt onder de water pick-up lines, waardoor alle elektronica door water gekoeld wordt. Het voordeel hiervan is dat het nauwelijks batterijvermogen kost om de cruciale onderdelen gekoeld te houden. Vermogen dat je wel kunt inzetten om langer door te varen op hoge snelheid.

Waterproof elektronica
De elektronica van de Pro Boat Miss Geico Zelos 36 is volledig waterproof. De elektronica is voorzien van een waterproof cover, zodat spetters of druppels geen invloed hebben op de prestaties van de boot. Daarnaast is de elektronica uitgerust met een speciaal beveiligingssysteem, zodat er niets kan gebeuren dat de prestaties beďnvloedt.

Fiberglass romp
De romp van de catamaran is volledig uitgevoerd van fiberglas. Dit materiaal zorgt voor uitstekende geleiding in het water. De boot scheert op perfecte wijze door het water en ondervindt daarbij nauwelijks weerstand. Fiberglass is licht materiaal, zonder dat dit ten koste gaat van de stabiliteit van de Pro Boat Miss Geico Zelos 36.

Gelicenseerd Miss Geico trim scheme
Het ontwerp van de Pro Boat Miss Geico Zelos 36 is volledig authentiek en gelicenseerd. Natuurlijk draait het bij een speedboot om de prestaties, maar het oog wil ook wat. De looks van deze RC-speedboot zijn prachtig en de afwerking is perfect. Zo steel je niet alleen de show qua snelheid, maar ook qua uiterlijk.

Ready out of the box
Wanneer je een nieuwe speedboot ontvangt, wil je natuurlijk zo snel mogelijk het water op. Niet eerst uren sleutelen om de belangrijke onderdelen in elkaar te zetten, maar direct varen en racen tegen de concurrentie. De Pro Boat Miss Geico Zelos 36 is ontworpen om direct uit de doos te kunnen varen. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is de batterij op te laden. De elektronica is al geďnstalleerd, je bent klaar om te gaan!

Watergekoelde Electronic Speed Control
De motor is belangrijk voor een RC-speedboot, maar de Electronic Speed Control (ESC) is dat zeker ook. Dit onderdeel zorgt er namelijk voor dat het vermogen van de batterij op de juiste manier wordt verdeeld over de elektronica. De Pro Boat Miss Geico Zelos 36 heeft twee watergekoelde Dynamite 120 ampčre marine ESC’s aan boord. Beide Electronics Speed Controls zijn volledig compatibel met 6S LiPo batterijen, zodat je te allen tijde de hoge snelheden kunt halen met deze boot. En dankzij de koeling door water, blijven de prestaties altijd op hoog niveau.

What’s in the box?
De Pro Boat Miss Geico Zelos 36 wordt geleverd met een geďnstalleerde MR4000 receiver. Ook de waterproof High Torque Spektrum servo is al gemonteerd in de fabriek. Verder wordt de RC-boot geleverd met twee Dynamite 120 ampčre marine Electronic Speed Controls (met 6S LiPo compatibiliteit). En je ontvangt twee watergekoelde 1900 kV 4-polige ongeborstelde motoren. Zowel de ESC’s als de motoren zijn al geďnstalleerd in de fabriek. Voor de besturing van de Pro Boat Miss Geico Zelos 36 wordt een Spektrum DX2E ACTIVE 2-kanaals DSMR controller meegeleverd. En voor het veilig opbergen als je even niet vaart, krijg je een handige bootstandaard. Gebruik deze om beschadigingen aan de speedboot te voorkomen.

Wat heb je nog nodig?
Alle elektronica wordt natuurlijk meegeleverd bij de Pro Boat Miss Geico Zelos 36. Wel heb je nog LiPo batterijen met een EC5 connector nodig. De Miss Geico Zelos 36 is compatibel met 2S, 3S, 4S of 6S 50 C LiPo batterijen. In ieder geval heb je twee stuks nodig. Er wordt bij deze boot geen LiPo batterijlader meegeleverd. Ook heb je nog AA-batterijen nodig voor de meegeleverde afstandsbediening.

Specificaties
• Installatietijd: geen
• Boeg: 322 mm
• Boottype: catamaran
• Voltooiingsniveau: Ready-to-Run
• Aandrijving: flex shaft
• Hoogte: 146 mm
• Materiaal: fiberglas
• Lengte: 914 mm
• Motorgrootte: 1900 kV 1800 W
• Schroefgrootte: 1,7” x 1,6”
• Radio: 2-kanaals (meegeleverd)
• Aanbevolen batterij: 2x 7,4 V, 5000 mAh 50 C hardcase LiPo’s of twee 11,1 V 5000 mAh hardcase LiPo’s (niet meegeleverd)
• Snelheid: 113 kilometer per uur
• Electronics Speed Control: 2x watergekoelde 120 A marine
• Trim scheme: neon groen met blauwe, rode, zwarte en witte logo’s en een Miss Geico afbeelding aan de bovenzijde
• Gewicht: 3,9 kg

Wat zit er in de doos?
(1) Miss GEICO Zelos 36 Twin brushless catamaran
(1) Spektrum MR4000 ontvanger (geďnstalleerd)
(1) Waterdichte Spektrum servo (geďnstalleerd)
(2) Dynamite® 120 Ampčre ESC met 6S batterijcompatibiliteit (geďnstalleerd)
(2) Watergekoelde 1900Kv 4-polige brushless motor (geďnstalleerd)
(1) Spektrum DX2E ACTIVE ™ 2-kanaals DSMR® zender
(1) Boot standaard
(1) Producthandleiding

Nodig om te voltooien:
- 2x Gens Ace 5800mAh 22.2V 45C-90C 6S1P Lipo Batterij met EC5 stekker €139.95 (Klik hier)
- Absima APC-1 Snellader (80W, Lipo, NiMH, LIHV Etc) €59.95 (Klik hier)
- Laadkabel EC-5 Siliconen-kabel 30cm €9.95 (Klik hier)
- Dynamite Start Up Tool Set ProBoat €37.99 (Klik hier)
- Dynamite Grease Gun with Marine Grease, 5 oz €21.79 (Klik hier)
- GP Super alkaline AA batterijen 16 stuks €9.99 (Klik hier)


Extra afbeeldingen


1 review

Onze klanten gaven de Proboat Miss GEICO Zelos 36" Twin Brushless Catamaran RTR (120 km/h) een gemiddelde reviewscore van 5/5 gebaseerd op 1 review.

Geschreven door R. op 01 september 2019

Wat een goede boot! Hij is niet alleen mooi en bloedsnel, maar ook zeer stabiel, ook in wat wilder water. Ondanks de hoge aanschafprijs, is deze boot het geld dubbel en dwars waard!

Waardering: TEXT_OF_5_STARS


Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl