ProBoat Stealthwake 23 Deep-V Brushed boot RTR Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

189,99

Model: PRB08015

Status: Dit artikel is uit voorraad leverbaar!

Omschrijving

ProBoat Stealthwake 23 Deep-V Brushed boot RTR

De Stealthwake RTR 23 is de perfecte uitbreiding op al uw andere radiografisch bestuurbare voer- en vaartuigen. Deze boot kent geen limieten en maakt racen op het water nog leuker dan ooit. De Stealthwake RTR 23 is ideaal voor iedereen die op zoek is naar de perfecte combinatie van snelheid, precisie en stijl.

Vormgeving
De RTR 23 van Stealthwake is gemaakt om door het water te scheuren. De boot is aerodynamisch vormgegeven met een strakke voorkant die door het water glijdt. Doordat de Stealthwake RTR 23 compact is, heeft u ook weinig last van weerstand van de wind of het water. Daarnaast is de boot niet alleen gestroomlijnd, maar ook grafisch prachtig om te zien. De Stealthwake RTR 23 heeft een stoere uitstraling met een oranje en zwarte buitenkant.

Waterproof elektronica
Alle elektronica van deze RC boot is waterproof. Dit betekent dat zelfs wanneer er water in de boot komt, de Stealthwake RTR 23 gewoon blijft functioneren. Ook zijn hierdoor de onderdelen beschermd tegen slijtage en waterschade, waardoor u nog langer van uw vaartuig kunt blijven genieten.

Pro Boat 2,4 GHz Marine radio system
De Stealthwake RTR 23 werkt op het Pro Boat 2,4 GHz Marine radio system. Het grote voordeel hiervan is dat het bereik van de boot verder is toegenomen. Daarnaast heeft u met dit radiosysteem weinig last van ruis en reageert de Stealthwake RTR 23 direct op aanwijzingen van de afstandsbediening.

Compleet pakket
Deze RC boot wordt geleverd als een compleet pakket. U ontvangt niet alleen de Stealthwake RTR 23, maar ook een Dynamite 7,2V, 2400 mAh NiMH batterij en de bijbehorende oplader. Uiteraard is ook de afstandsbediening voor de Stealthwake RTR 23 inclusief. Hierdoor hoeft u niet eerst op zoek naar bijbehorende accessoires, u kunt direct beginnen met varen.

Specificaties
Schaal: 23 "
Afmetingen: 584,2 x 180,8 x 114,3 mm (l x b x h)
Motor: 550 size 15-turn
Afstandsbediening: ECX 2,4 GHz afstandsbediening, 2-kanaals V3
Snelheidsregelaar: WP 60A, FWD/REV geborstelde ESC
Aangeraden batterij: 67C (7.28.4V) NiMH of 2S (7.4V) LiPo

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl