RealFlight 9.5 vliegsimulator compleet met Spektrum DX zender Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

 RealFlight 9.5 vliegsimulator compleet met Spektrum DX zender
199,99

Model: RFL1200

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

RealFlight 9.5 vliegsimulator compleet met Spektrum DX zender

De RealFlight 9.5 Flight Simulator is de meest complete flight simulator in de wereld. Deze nieuwe versie komt met meer dan een dozijn aan nieuwe vliegtuigen, AMA Flying Site 3, extra virtuele instructielessen en je kunt de Spektrum Interlink DX controller gebruiken. Dit is bij uitstek de beste tool om het RC-vliegen snel onder de knie te krijgen. Daarnaast is RealFlight 9.5 ook perfect geschikt voor gevorderde piloten die kun skills verder willen verbeteren en lastige manoeuvres alvast willen uitproberen.

Indrukwekkend realistisch
Een groot voordeel van RealFlight 9.5 Flight Simulator is het ongekende realisme van de game. Industry-leading True-to-Life eigenschappen zorgen ervoor dat je echt het gevoel hebt in de buitenwereld te vliegen. De details zijn perfect nagemaakt, waardoor je helemaal opgaat in de simulator. Het realisme draagt bij aan een perfecte vliegervaring en stoomt je klaar voor je eerste vlucht in de buitenwereld.

170 modellen, 40 locaties
RealFlight 9.5 Flight Simulator komt met een indrukwekkende hoeveelheid van 170 verschillende modellen, waaronder vliegtuigen, helicopters en drones. Daarnaast kun je kiezen uit meer dan 40 verschillende locaties om te vliegen, inclusief 3D field en PhotoFields. Uniek is dat je bij deze simulator ook gebruik kunt maken van VR headsets, waaronder de Oculus Rift en de HTC Vive VR headsets. En voor een optimale vliegervaring gebruik je de meegeleverde Spektrum Interlink DX Simulator Controller.

E-flite, HobbyZone, Hangar 9, Synergy
Een groot voordeel van RealFlight 9.5 Flight Simulator is dat de game vrijwel elk groot RC-merk vertegenwoordigt als het gaat om vliegtuigen. Met deze nieuwe versie vlieg je met nieuwe modellen van HobbyZone, E-flite, Hangar 9 en Synergy. Stuk voor stuk topmodellen, die je nu gemakkelijk onder de knie kunt krijgen om eerst eens te ontdekken of het vliegtuig wat voor jou is. De meeste toestellen zijn daarnaast uitgerust met SAFE (Select) technologie en/of AS3X, zodat je ook het nieuwste van het nieuwste op het gebied van technologie kunt verkennen.

FlexiField Site Editor
RealFlight 9.5 Flight Simulator beschikt over meer dan 40 verschillende vlieglocaties, maar het is ook mogelijk om je eigen locatie in te richten met de FlexiField Site Editor. Pas de omgeving aan aan jouw situatie en creƫer je eigen uitdagingen.

In-game challenges
Deze simulator is vooral bedoeld om het vliegen met RC-modellen onder de knie te krijgen, maar daarnaast is RealFlight 9.5 Flight Simulator ook perfect geschikt om je skills te verbeteren met de in-game challenges. Deze opdrachten maken jouw vliegtrainingen een stuk aantrekkelijker en interactiever.

Spektrum Interlink DX Simulator controller
Bij de RealFlight 9.5 Flight Simulator wordt een Spektrum Interlink DX Simulator controller meegeleverd. Deze afstandsbediening ziet eruit als een standaard Spektrum controller en biedt dan ook alle functies die je normaal ook zou hebben. Een spectaculair gimbal design maakt het mogelijk om gemakkelijk van modus te switchen en dankzij de reset/rewind knop kun je eenvoudig jouw ervaringen opnieuw afspelen. Voor dronepiloten beschikt de controller over handige sliders die automatisch de camera aansturen voor het best mogelijke shot. En dankzij de 15-kanaals capaciteit is de controller in staat om alle mogelijke functies perfect aan te sturen. Jij bent volledig in control met de Spektrum Interlink DX.

Gratis upgrade van 9.0 naar 9.5
Beschik je al over RealFlight 9.0? Dank kun je deze versie gratis upgraden naar 9.5 vanaf oktober. Je kunt hiervoor een online update downloaden eind oktober. Geen extra kosten, alleen een internetverbinding benodigd.

Minimale systeemeisen
 Windows 8, Windows 8 of Windows 10
 Intel Pentium 1.0 GHz of vergelijkbaar
 512 MB RAM
 10 GB ruimte op je harde schijf
 DVD-speler
 3D Accelerated Video met 32 MB videogeheugen en DirectX9
 Spektrum Interlink DX Simulator controller, Spektrum draadloze simulator dongle met DSM2/DSMX transmitter, RealFlight compatibele controller of een compatibele joystick/gamepad
 Internetverbinding voor activatie en downloaden van updates en additionele content.

Optimale prestaties
Voor de beste grafische performance gebruik je een systeem met Dual Core 2,4 GHz CPU, 2 GB RAM en 3D Accelerated Video met 512 MB aan videogeheugen.

Multiplayer benodigdheden
 Breedband internetverbinding
 Microfoon met voice chat

Interlink DX controller benodigdheden
 USB-poort
 Compatibele FM transmitter

VR benodigdheden
 Compatibel met VR sets (apart verkrijgbaar)
 Compatibel met Oculus Rift en HTC Vive VR headsets

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl