Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.

RealFlight 9 vliegsimulator (software) Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

 RealFlight 9 vliegsimulator (software)
109,95

Model: RFL1101

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

RealFlight 9 vliegsimulator (software)

Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om te vliegen met een RC-vliegtuig? Of heb je net een nieuw toestel aangeschaft en wil je eerst een testvlucht maken? RealFlight 9 Flight Simulator is de meest geavanceerde en complete vliegsimulator ter wereld. Deze simulator is de best mogelijke tools voor nieuwe RC-piloten om te leren hoe te vliegen met een RC-vliegtuig, drone of helikopter. Maar ook voor gevorderde piloten is RealFlight 9 Flight Simulator een absolute must. Bijvoorbeeld om nieuwe moves te proberen in de lucht.

Enorme keuze
Wie dacht dat vliegen met een vliegsimulator snel saai wordt, kent RealFlight 9 Flight Simulator nog niet. Met deze simulatiegame vlieg je met maar liefst 160 verschillende vliegtuigen, helikopters en drones. Je kunt op wel 40 verschillende locaties vliegen en je hebt volop mogelijkheden om toestellen of locaties naar wens aan te passen. Voeg daar de speciale game-like challenges aan toe, de mogelijkheden om met meerdere mensen te gelijk te spelen en compatibiliteit met VR en je hebt een absoluut topproduct in handen.

Virtual Flight Instructor
Hoe fijn is het als je iemand hebt die je helpt bij het vliegen met een RC-toestel? In de echte wereld is die kans klein, maar met RealFlight 9 Flight Simulator wordt het mogelijk. In de simulator is namelijk een verbeterde versie van de Virtual Flight Instructor aanwezig. Via eenvoudige en intuďtieve lessen leer je snel en gemakkelijk hoe je een RC-toestel bestuurt. Ideaal voor beginnende piloten, maar ook fijn voor gevorderden die een nieuw toestel onder de knie willen krijgen.

Zeer realistisch
RealFlight 9 Flight Simulator beschikt over True-To-Life elementen. Daarmee is RealFlight de absolute koploper in de markt. Deze elementen zorgen ervoor dat jouw vlucht nog echter lijkt dan bij welke andere simulator dan ook. In combinatie met de intuďtieve en simpele interface zonder gedoe, maakt dit RealFlight 9 Flight Simulator tot een absolute topper.

Compatibel met VR
Virtual Reality is de nieuwste revolutie op gamegebied en dat mocht daarom niet ontbreken in RealFlight 9 Flight Simulator. De simulator is volledig compatibel met de bekendere VR-brillen, waaronder de Oculus Rift en de HTC Vive VR headsets. Maak van jouw vliegervaring een bijzondere belevenis met behulp van VR.

Multiplayer
Heb je jouw vliegtuig voldoende onder controle? Ga dan een stapje verder met de multiplayer functie. Neem het op tegen piloten van over de hele wereld en stuur jouw vliegtuig naar de overwinning. Voor de multiplayer functie heb je wel een breedband internetverbinding nodig.

Afstandsbediening?
Bij de RealFlight 9 Flight Simulator wordt niet standaard een afstandsbediening meegeleverd. Wil je dit liever wel? Kijk dan bij de RealFlight 9 Flight Simulator met Spektrum Interlink DX controller.

Minimale specs
- Windows 7, Windows 8 of Windows 10
- Intel Pentium 1,0 Ghz of gelijkwaardig
- 512 MB RAM
- 10 GB schijfruimte op de harde schijf
- DVD drive
- 3D videokaart met 32 MB videogeheugen en volledig compatibel met DirectX 9 (Shader Model 2.0 of hoger)
- Interlink DX RealFlight compatibele controller of een ander gamepad/joystick
- Internetverbinding voor het downloaden van extra content en updates

Optimale specs
- Dual Core 2,4 GHz CPU
- 2 GB RAM
- 3D videokaart met 512 MB videogeheugen

Voor multiplayer heb je een breedband internetverbinding nodig. Daarnaast is een microfoon handig voor chatten tijdens het spelen. De Interlink DX controller heeft een USB-poort nodig.

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl