Reparatiekosten vanaf 01-01-2019

Reparatieservice Toemen Modelsport

Het komt helaas wel eens voor dat er een onderdeel van uw RC-auto, -boot, -helikopter, -vliegtuig of drone vervangen of gerepareerd moet worden. Voor veel modellen hebben we vervangende onderdelen, waarmee je zelf aan de slag kunt. Maar het is ook mogelijk om de onderdelen te laten monteren door onze technische dienst. Voor een klein bedrag maken wij jouw toestel weer tiptop in orde.

Maak een afspraak met onze reparatieservice

Voor het uitvoeren van een reparatie, vragen wij om een afspraak te maken. Plan een afspraak in via e-mail of 013-7370097. Reparaties worden uitgevoerd van maandag tot en met vrijdag. De meeste reparaties kunnen we in een paar werkdagen verwerken. Mocht de levertijd langer op zich laten wachten, dan laten we dit natuurlijk direct weten.

Tarieven reparatieservice

Toemen Modelsport hanteert een vast tarief voor de reparatieservice.

  • € 30,00 per half uur
    Dit tarief geldt voor vrijwel het complete RC-assortiment van Toemen Modelsport. Van boten tot vliegtuigen en van auto’s tot helikopters.

DJI punt

Wij zijn een gecertificeerd DJI reparatiepunt. Voor al je vragen over en reparaties voor je DJI-drone, ben je bij ons aan het juiste adres. Maak vrijblijvend een afspraak met Toemen Modelsport.


Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl