Categorieën
Schaduw

Revell B-17F Memphis Belle in 1:48 bouwpakket Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

41,99

Model: RV-04297

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

Revell B-17F Memphis Belle in 1:48 bouwpakket

Bouwpakket van het merk Revell, dit model moet nog geheel worden gebouwd en bestaat hoofdzakelijk uit plastic. U heeft enkel nog lijm (Klik hier) en een hobbymesje (Klik hier) nodig om dit bouwpakket te kunnen bouwen.

Alle plastic onderdelen zitten in zogeheten ramen. De onderdelen zijn bijvoorbeeld met een mesje uit de ramen te snijden zodat het model kan worden opgebouwd.

Bij dit model zit een uitgebreide beschrijving waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe het model moet worden opgebouwd.

Om het model helemaal af te maken zijn er decals (stickers) bij geleverd die het eindresultaat nog realistischer maken! Het model kan ook geverfd (Klik hier) worden, daarbij heeft u de juiste kleuren en een penseeltje (Klik hier) nodig om het helemaal compleet te maken. Optioneel kan er voor gekozen worden om eerst de onderdelen in het raam te schilderen en het vervolgens op te bouwen. Dit is een kwestie van smaak.

Lengte: 49,4 cm

Revell verf nummers: 09, 39, 42, 45, 76, 360

Extra afbeeldingen


1 review

Onze klanten gaven de Revell B-17F Memphis Belle in 1:48 bouwpakket een gemiddelde reviewscore van 5/5 gebaseerd op 1 review.

Geschreven door Janick op 24 juni 2019

Een super goed en fijn model! Het model is fijn om te bouwen, en is daarna heel leuk om te kunnen verven. Ik zou dit model zeker aanraden als collectie item in een 2e Wereldoorlog verzameling.

Waardering: TEXT_OF_5_STARS


Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl