Categorieën
Schaduw

Revell Bucket wheel excavator 289 Limited Edition in 1:200 bouwpakket met lijm en verf Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

129,00

Model: RV-05685

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

Revell Bucket wheel excavator 289 Limited Edition in 1:200 bouwpakket met lijm en verf

De grootste machines ter wereld worden gebruikt om bruinkool te winnen. Zo verwerkt de 13.000 ton, 200 meter lange graafmachine dagelijks 300.000 m aan kolen. 100 elektromotoren met een totaal vermogen 17.000 kW (22.670 pk), maken het mogelijk om de Bucket wheel excavator 289 te verplaatsen met een snelheid van 600 meter per uur.

Deze set van Revell wordt compleet geleverd met lijm, verf en een penseel! U heeft dus verder niets meer nodig om het model af te monteren. Bouwpakket van het merk Revell, dit model moet nog geheel worden gebouwd en bestaat hoofdzakelijk uit plastic.

Bij Revell zitten alle plastic onderdelen in zogeheten ramen. De onderdelen zijn bijvoorbeeld met een mesje uit de ramen te snijden zodat het model kan worden opgebouwd. (Klik hier)

Bij dit model van Revell zit een uitgebreide beschrijving waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe het model moet worden opgebouwd.

Om het model helemaal af te maken zijn er decals (stickers) bij geleverd die het eindresultaat nog realistischer maken! Het model van Revell kan ook geschilderd worden, daarbij heeft u de juiste kleuren en een penseeltje nodig om het helemaal compleet te maken. Optioneel kan er voor gekozen worden om eerst de onderdelen in het raam te schilderen en het vervolgens op te bouwen. Dit is een kwestie van smaak.

Aantal onderdelen: 687
Lengte: 1011 mm
Breedte: 234 mm
Hoogte: 433 mm

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl