Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.
Categorieën
Schaduw

Revell Visible V-8 Engine in 1:4 bouwpakket Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

 Revell Visible V-8 Engine in 1:4 bouwpakket
69,95

Model: RV-18883

Status: Dit artikel is uit voorraad leverbaar!

Omschrijving

Revell Visible V-8 Engine in 1:4 bouwpakket

Geen betere manier om te zien hoe een V-8 verbrandingsmotor werkt dan te zien hoe alle onderdelen bewegen! Als je de krukas draait bewegen alle onderdelen zoals bij de echte machine. De transparante V8 motor is uitgerust met bewegende zuigers en drijfstangen. Een slinger beweegt de zuigers, nokkenas, tuimelaars en kleppen. De kit bevat een rubberen snaar en vinyl bougiekabels. Ook inbegrepen is een display stander en schroevendraaier voor de bouw. Een prachtig educatief model om de innerlijke werking en de bouw van een V-8 motor te zien!

Bouwpakket van het merk Revell, dit model moet nog geheel worden gebouwd en bestaat hoofdzakelijk uit plastic. U heeft enkel nog lijm (Klik hier) en een hobbymesje (Klik hier) nodig om dit bouwpakket te kunnen bouwen.

Alle plastic onderdelen zitten in zogeheten ramen. De onderdelen zijn bijvoorbeeld met een mesje uit de ramen te snijden zodat het model kan worden opgebouwd.

Bij dit model zit een uitgebreide beschrijving waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe het model moet worden opgebouwd.

Om het model helemaal af te maken zijn er decals (stickers) bij geleverd die het eindresultaat nog realistischer maken! Het model kan ook geverfd (Klik hier) worden, daarbij heeft u de juiste kleuren en een penseeltje (Klik hier) nodig om het helemaal compleet te maken. Optioneel kan er voor gekozen worden om eerst de onderdelen in het raam te schilderen en het vervolgens op te bouwen. Dit is een kwestie van smaak.

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl