Traxxas E-Revo Brushless monster truck RTR TSM 2.4Ghz Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 073-6140104

669,00

Model: TRX56086-4

Fabrikant: Traxxas

Batterijen voor zender:

Kleur:

Omvormer van 12V naar 220V?:

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Traxxas E-Revo Brushless monster truck RTR TSM 2.4Ghz


Wordt zonder accu en lader geleverd!

De Traxxas E-Revo is de krachtigste elektrische monster truck ter wereld. Met dit RC-voertuig haalt u opnieuw de kwaliteit van marktleider Traxxas in huis. De E-Revo monstertruck levert een ongekend vermogen, haalt snelheden tot 100 kilometer per uur en zorgt voor fantastische stabiliteit dankzij Traxxas Stability Management. Daarnaast is het besturen van de Traxxas E-Revo een fluitje van een cent dankzij het geavanceerde Traxxas TQi 2,4 GHz radiosysteem en de bijbehorende afstandsbediening.

Ongeborsteld vermogen
De E-Revo van Traxxas wordt geleverd met een ongeborstelde motor die met gemak snelheden tot 100 kilometer per uur kan leveren. U merkt het hoge vermogen aan alles: optrekken, topsnelheid, kracht etc. Met de Traxxas E-Revo vraagt u alles wat mogelijk is van een monster truck motor. Daarmee wordt dit model een echte concurrent voor alle andere monster trucks. Niet alleen als het gaat om pure snelheid en kracht, maar ook als het gaat om stabiliteit en grip.

Traxxas Stability Management
De Stabiliteit en grip worden geleverd door het unieke Traxxas Stability Management. Deze technologie is speciaal door Traxxas ontwikkeld om nog meer rijplezier te ervaren. Zo zorgt Traxxas Stability Management voor fantastische grip bij het accelereren. Zelfs wanneer u op gladde ondergronden zoals sneeuw, ijs of water probeert weg te komen, zal uw voertuig niet gaan slippen. Daarnaast zorgt deze unieke technologie ervoor dat u op hoge snelheid door de bochten kunt scheuren. Handig voor tijdens racewedstrijden. En als laatste helpt Traxxas Stability Management ook bij het remmen met de Traxxas E-Revo. Ook wanneer u op vol vermogen remt, blijft de E-Revo rechtdoor rijden en gaat het voertuig niet slippen.

Waterproof elektronica
Een groot probleem van oudere RC-voertuigen is dat ze absoluut niet tegen water kunnen. Met als gevolg dat u uw RC-wagen kon opbergen wanneer het begon te regenen of bijvoorbeeld wanneer er sneeuw lag. Dat is met de Traxxas E-Revo helemaal anders. Deze monster truck is voorzien van waterproof elektronica. Het voordeel hiervan is dat u gewoon in de regen of sneeuw door kunt blijven rijden, maar bijvoorbeeld ook wanneer het geregend heeft. Een plas op de weg is niet langer een belemmering om te kunnen genieten van de Traxxas E-Revo.

Geavanceerd radiosysteem
Traxxas heeft ook de Traxxas E-Revo voorzien van haar geavanceerde ‘Ready-to-Race’ radiosysteem. Dit systeem geeft u de optimale controle over uw voertuig, zelfs wanneer u op hoge snelheid rijdt. Wilt u nog meer controle over uw Traxxas E-Revo? Dan biedt de optionele Traxxas Link Wireless Module uitkomst. Met deze module kunt u via uw smartphone of tablet de instellingen van uw E-Revo monster truck helemaal naar wens aanpassen. Op deze manier geniet u altijd van optimaal rijcomfort.

Telemetrie sensoren
De Traxxas E-Revo is standaard uitgevoerd met diverse telemetrie sensoren. Deze sensoren registreren onder andere de snelheid van uw voertuig, het voltage van de batterij, het aantal toeren per minuut en de temperatuur van de motor. Deze belangrijke informatie kunt u uitlezen via het Traxxas Link dashboard, mits u de Traxxas Link Wireless Module hebt aangeschaft. Ook kunt u via het Traxxas Link dashboard limieten en regels instellen waaraan de Traxxas E-Revo moet voldoen. Zo houdt u de volledige controle over uw RC monster truck.

Traxxas 4 Ampère DC piekdetectie snellader
Het liefst zou u natuurlijk de hele dag buiten zijn met uw Traxxas E-Revo. Lekker genieten van de kracht en het vermogen van uw monster truck. Maar helaas gaat ook bij dit model wel eens de batterij leeg. Gelukkig kunt u deze weer snel opladen met de Traxxas 4 Ampère DC piekdetectie snellader. Het fijne is dat deze lader over piekdetectie beschikt. Wanneer de batterij volledig opgeladen is, blijft de lader niet stug doorladen, zodat overbelading voorkomen wordt. Handig is ook de LED-indicator die aangeeft of de batterij volledig is opgeladen (groen licht) of nog aan het opladen is (knipperend groen licht).

Traxxas Power Cell NiMH
Voor het optimale vermogen van de Traxxas E-Revo gebruikt u de Traxxas Power Cell NiMH batterij. Deze slimme batterij verdeelt het vermogen uitstekend, waardoor u lange tijd kunt genieten van uw RC monster truck. Daarnaast zorgt deze batterij ervoor dat de weerstand zo laag mogelijk is en dat alle onderdelen evenredig worden aangestuurd. Dit ziet u terug in de topprestaties die de Traxxas E-Revo weet te leveren.

Laag chassis
De Traxxas E-Revo is voorzien van een uniek laag chassis. Dit chassis mag gezien worden als de nieuwe standaard voor RC monster trucks als het gaat om uiterlijk en prestaties. Het chassis van de Traxxas E-Revo zorgt namelijk voor de perfecte combinatie van kunst en functionaliteit, zodat u altijd het optimale uit uw monster truck haalt. Handig van het lage chassis van de Traxxas E-Revo is dat u meerdere batterij compartimenten kunt plaatsen. Hierdoor bepaalt u zelf het vermogen van de Traxxas E-Revo monster truck.

Eenvoudig batterij verwisselen
Het unieke chassis ontwerp maakt het mogelijk om binnen no-time de batterijen van uw Traxxas E-Revo te verwisselen. U haalt de batterijklepjes gemakkelijk weg, die overigens vast zitten aan het chassis zelf. Hierdoor hoeft u nooit meer bang te zijn dat u de batterijklepjes kwijtraakt of verliest. En tegelijkertijd kunt u snel weer aan de slag met de E-Revo van Traxxas omdat het omwisselen van de batterij slechts een kwestie van enkele seconden is.

Uniek Dual-Servo stuursysteem
Bij de meeste monster trucks die op de markt zijn, gaat het sturen erg langzaam en reageert het voertuig moeizaam op aanwijzingen via de controller. Gelukkig is dat met de Traxxas E-Revo compleet anders. Deze monster truck beschikt over een uniek Dual-Servo stuursysteem dat een stuk sneller reageert dan concurrerende servo’s van monster trucks. Zo bent u helemaal klaar om de strijd aan te gaan met concurrenten. En de kans is groot dat u met de Traxxas E-Revo als winnaar uit de bus zal komen.

Specificaties
- Afmetingen: 582 x 210 mm
- Gewicht: 4,94 kg (met batterijen)
- Wielbasis: 14,1”
- Banden voor: Talon (5,75” x 3,8”)
- Banden achter: Talon (5,75” x 3,8”)
- Wielen voor: 3,8” Gemini (Black-chrome)
- Wielen achter: 3,8” Gemini (Black-chrome)
- Electronic Speed Control: MXL-6s Waterproof
- Chassis material: Molded composite nylon tub
- Motor: Ongeborsteld, 2200 kV
- Remmen: Elektronisch
- Aandrijving: 4WD
- Afstandsbediening: TQi 2,4GHz radiosysteem
- Ontvanger: Traxxas Stability Management Receiver
- Snelheid: 55 kilometer per uur (100 kilometer per uur met 2 3S LiPo batterijen)
- Niveau: 2
- Exclusief: 4 x AA batterijen (voor de afstandsbediening)

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in onze winkels

  • Drones winkel

    Minderbroedersstraat 33
    5211 EL 's-Hertogenbosch

  • Toemen winkel

    Minderbroedersstraat 32
    5211 EL 's-Hertogenbosch

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl