Toemen Modelsport bedrijfsovername 2019, klik hier!

Traxxas Skully XL5 2WD monster truck RTR 2.4Ghz + NiMH accu en lader Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

239,90

Model: TRX36064-1-BLAUW

Fabrikant: Traxxas

Batterijen voor zender:

Omvormer van 12V naar 220V?:

Wheelie bar toevoegen?:

Status: In voorraad winkel en webshop!

Omschrijving

Traxxas Skully XL5 2WD monster truck RTR 2.4Ghz + NiMH accu en lader

Wordt compleet geleverd met een NiMH iD Power Cell Battery 3000mAh en 4-amp 12Volt lader.


Tegelijk met de Craniac lanceert Traxxas de Skully. Deze twee modellen moeten de strijd met elkaar aangaan om de eer van beste monstertruck op schaal. Ook de Skully heeft een schaal van 1:10 en beschikt over two wheel drive. Het grote verschil met de Traxxas Craniac is het uiterlijk van de Skully. Dit model komt een stuk angstaanjagender over dan zijn broertje en zal daarmee probleemloos de strijd aangaan met de Craniac. Uiteraard kunt u ook bij deze monstertruck genieten van de kwaliteit van Traxxas. Bij het ontwikkelen van dit voertuig is namelijk de succesvolle Traxxas Stampede als basis genomen. De beste onderdelen zijn samengebracht met de nieuwe technologie van het merk, wat heeft geresulteerd in twee uitstekende monstertrucks op schaal.

Klaar voor ruig terrein
Met een monstertruck wilt u natuurlijk op elke ondergrond uit de voeten kunnen. Dat is geen probleem met de Traxxas Skully. Deze monstertruck rijdt net zo makkelijk over asfalt als over een modderige zandweg. Dit is mogelijk door de robuuste materialen van dit voertuig en de waterproof elektronica. Traxxas heeft ervoor gezorgd dat u met deze monstertruck alle kanten op kunt, zonder dat u hoeft te vrezen dat de Skully het zal begeven. Wat wilt u nog meer met deze monstertruck?

Motor van topkwaliteit
De Traxxas Skully is voorzien van een uitstekende motor, de Titan 12-turn 550. Deze motor, in combinatie met Magnum 272 transmissie, zorgt voor topsnelheden tot 50 kilometer per uur. Hierdoor kunt u de strijd aangaan met andere voertuigen, maar ook eenvoudig andere modellen opzij beuken, grootse sprongen maken of wheelies maken. Handig is dat de Titan 12-turn 550 motor beschikt over geïntegreerde koeling. Het koelingsysteem zorgt ervoor dat de motor niet oververhit raakt. De prestaties van de Traxxas Skully zijn hierdoor niet alleen beter, de duurzaamheid van de motor neemt dankzij de koeling ook flink toe.

Terra Groove banden
Voor ruige terreinen heeft u natuurlijk ook banden nodig die bestand zijn tegen diverse omstandigheden. Daarom wordt de Traxxas Skully geleverd met Terra Groove banden die onder elke omstandigheid uitstekende grip garanderen. Dit is mede modelijk doordat de Terra Groove banden bevestigd zijn om robuuste wielen, die eenvoudig grote schokken kunnen opvangen. Dankzij de juiste stijfheid en uitstekende grip, geniet u met de Traxxas Skully nog meer van ruige terreinen.

Afstandsbediening
Niets is zo leuk als de hele dag in de weer zijn met uw schaalmodel monstertruck. Het liefst zou u natuurlijk non-stop rijden, maar vaak lukt dit niet omdat de afstandsbediening hapert of niet lekker in de hand ligt. Met de meegeleverde TQ 2,4 GHz afstandsbediening heeft u hier geen last van. Deze afstandsbediening is speciaal ontworpen om lange tijd achter elkaar te kunnen gebruiken. Wat ook handig is van de TQ 2,4 GHz controller is dat u geen kanalen of frequenties hoeft te kiezen. U hoeft zich alleen te focussen op het besturen van uw monstertruck. En dankzij de stevige behuizing zal de interne antenne niet snel beschadigd raken.

Snel opladen
Het liefst zou u de hele dag blijven doorrijden, maar er komt een moment dat de batterij van de Traxxas Skully opgeladen moet worden. Dit doet u met de meegeleverde Traxxas 4 Ampère Peak Detecting snellader. Binnen de kortste keren is uw batterij weer volledig opgeladen. Dit is mogelijk dankzij de 12-Volt DC output. Handig aan deze oplader is de LED-indicator, waarmee u de status van het opladen kunt bekijken. Zolang de LED-indicator groen knippert, wordt de batterij opgeladen. Wanneer de batterij volledig is opgeladen, zal de LED-indicator groen gaan branden. Een andere handige feature van de Traxxas snellader is de piekdetectie, waardoor de batterij nooit overladen kan worden.

Slimme batterij
De Traxxas Skully wordt geleverd met een slimme batterij. Deze Power Cell batterij is namelijk in staat om op het juiste moment het juiste vermogen te leveren. Hierdoor geniet u altijd van de meest optimale prestaties in elke situatie. Daarnaast zorgt de Traxxas batterij ervoor dat u weinig weerstand ervaart en configureert de batterij zelf de best mogelijke oplaadinstellingen, zodat u zo snel mogelijk weer kunt rijden met uw schaalmodel monstertruck.

Waterproof elektronica
De Skully monstertruck van Traxxas is voorbereid op de ergste omstandigheden. Niet alleen vanwege de Terra Groove banden, de krachtige motor en de robuuste materialen die gebruikt zijn bij de productie, maar ook vanwege de waterproof elektronica. Onder andere de XL-5 elektronische speed control en de mini receiver zijn voorzien van een waterdichte behuizing. Hierdoor kunt u ook gewoon door de regen rijden of bijvoorbeeld over modderig terrein. Zonder dat u daarbij bang hoeft te zijn dat de elektronica van de Skully Traxxas het zal begeven.

Training Mode
Deze monstertruck is in principe geschikt voor elk niveau. Van beginners tot gevorderden, iedereen zou de Traxxas Skully moeten kunnen besturen. Toch kan het voor beginners soms lastig zijn om direct om te gaan met de krachtige Titan 12-turn 550 motor. Daarom heeft de afstandsbediening van deze monstertruck een speciale ‘Training Mode’. In deze modus wordt het vermogen van de motor gehalveerd, terwijl het vermogen van de remmen gelijk blijft. Hierdoor kunt u rustig wennen aan de kracht van de Traxxas Skully, alvorens u op vol vermogen gaat scheuren. Daarmee is dit model ideaal voor alle niveaus.

Klaar voor gebruik
Wanneer u uw monstertruck ontvangt, heeft u waarschijnlijk geen zin in het in elkaar zetten van uw model. Dat hebben ze bij Traxxas goed begrepen. De Traxxas Skully wordt kant en klaar geleverd. U hoeft alleen de batterij nog op te laden en u kunt beginnen met racen. De batterij is overigens eenvoudig uit het voertuig te klikken en even zo makkelijk weer terug te plaatsen. U hoeft dus niets anders te doen dan het opladen van de batterij en het plaatsen van 4 AA-batterijen in de afstandsbediening.

Specificaties
Afmetingen: 413 x 241 mm (l x h)
Wielbasis: 270 mm
Gewicht: 1,85kg
Schokdempers voor: Long
Schokdempers achter: XXLong
Voorbanden: Terra-Grooved 2,2”
Achterbanden: Terra-Grooved 2,2”
Elektronische Speed Control: XL-5
Motor: Titan 12T 550 (12-Turn)
Afstandsbediening: TQ 2,4 GHz
Transmissie: Magnum 272
Chassis materiaal: Composiet Nylon
Snelheid: 50 kilometer per uur
Moeilijkheidsniveau: 1
Oplader: Traxxas 4 ampère DC Peak Detecting snellader (inclusief)
Batterij: Traxxas 7-cell NiMH (inclusief)
Batterijen afstandsbediening: 4 x AA (exclusief)

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl