Spektrum BT2000 Bluetooth Module Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

 Spektrum BT2000 Bluetooth Module
19,99

Model: SPMBT2000

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

Spektrum BT2000 Bluetooth Module

De Spektrum BT2000 is een kleine chip die bedoeld is om Bluetooth functionaliteit toe te voegen aan jouw Spektrum DX3 zender voor gebruik met de Spektrum Dashboard mobiele app.

Met de mobiele applicatie kunnen bestuurders alles bekijken, van snelheid, motor- of motortemperatuur, accuspanning en meer. En nu met de Spektrum Smart Technology-integratie is het gemakkelijker dan ooit tevoren om waardevolle telemetriegegevens binnen handbereik te krijgen, zonder extra kabels of sensoren.

Installeer eenvoudig de Spektrum Bluetooth-module en bekijk realtime telemetriegegevens als nooit tevoren. Je kunt ook individuele instellingen beheren voor toerental, temperatuur, rx-spanning en meer. Ook is het mogelijk om alarmen in te stellen voor bijvoorbeeld een te lage spanning, hoge motortemperatuur en RPM-limieten. Bovenop ons innovatieve telemetrie-dashboard kunnen chauffeurs zelfs nog diepere en fijnere aanpassingen maken aan servo-instellingen, zoals uitslagen, sub-trims en hulpschakelaarinstellingen. Hierdoor is het mogelijk om jouw auto eenvoudig en probleemloos naar je wensen af ​​te stemmen.

Wil je je speedrun delen met je vrienden? Gebruik dan de sociale media-integratie! Plaats een schermafbeelding van je snelste sessie rechtstreeks op jouw Facebook-, Twitter- of Instagram-account.

Installatietip: bij de eerste koppeling met de ge´nstalleerde Spektrum Bluetooth-module, zal de applicatie de zenderfirmware bijwerken waardoor de zender telemetriegegevens kan ontvangen van de ingebouwde telemetrie-ontvanger of telemetriemodule. Sluit de applicatie niet en schakel de zender niet uit tijdens het updateproces. De Dashboard-applicatie werkt pas als de zender is bijgewerkt.

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl