Spektrum DX5 Rugged DSMR TX Green (alleen zender) Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

199,99

Model: SPMR5200GEU

Status: Op voorraad

Omschrijving

Spektrum DX5 Rugged DSMR TX Green (alleen zender)

Met jouw RC-terreinwagen wil je natuurlijk de meest ondoorgrondelijke gebieden overwinnen. Over rotsen heen, door het water, geen uitdaging is te gek. Dan moet je wel een controller hebben die daarvoor geschikt is. De Spektrum DX5 Rugged controller is wat je nodig hebt. Deze afstandsbediening combineert uitstekende controle met ongeëvenaarde innovatie op het gebied van duurzaamheid en rugged. Valt de controller uit je handen of in het water? Geen probleem voor de Spektrum DX5 Rugged controller.

Fantastisch ontwerp
De Spektrum DX5 Rugged controller blinkt uit qua ontwerp. Het ergonomische design maakt dat deze afstandsbediening perfect in de hand ligt. Zelfs wanneer je meerdere uren per dag aan de slag gaat met je voertuig, krijg je geen last van je handen. Deze controller heeft hetzelfde ontwerp als de populaire DX5C en de DX5 Pro. Spektrum heeft voor dit nieuwe model gedacht: ‘never change a winning team’. Dat heeft geresulteerd in deze oranje rugged editie.

Molded Thermoplastic Polyurethane
De DX5 Rugged controller van Spektrum is gemaakt van extreem stijf en bestendig materiaal. Dankzij dit krachtige materiaal is de afstandsbediening optimaal beschermd tegen vallen, schokken, water of wat je ook tegenkomt onderweg. De controller heeft geen externe antenne, de interne antenne wordt uitstekend beschermt door het ontwerp van het chassis. Het chassisontwerp maakt het ook mogelijk om deze controller samen te gebruiken met een camera, een lichtbron of een ander object wat je zou willen mounten.

Waterdichtheid
Een beetje controller kan tegenwoordig wel tegen een spat water. Maar er zijn maar weinig afstandsbediening die zo waterdicht zijn als de Spektrum DX5 Rugged controller. Het verbeterde ontwerp zorgt ervoor dat de controller gewoon blijft werken als deze in een plas water valt. Hierdoor nemen je mogelijkheden met jouw RC-voertuig enorm toe. Of wat dacht je van een fikse regenbui en je kunt nergens schuilen? Geen probleem, je kunt gewoon verder scheuren.

Offroad stuurwiel
Prominent aanwezig op de Spektrum DX5 Rugged controller is het offroad stuurwiel. Met dit stuurwiel kun je op innovatieve wijze jouw voertuig met één hand besturen. Zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid of de precisie van aansturing.

Controlepaneel
De Spektrum DX5 Rugged controller is voorzien van een gemakkelijk te lezen LCD scherm, dat tegelijkertijd dienst doet als controlepaneel. Slide met je vinger over het paneel en blader door de verschillende menu’s en opties. Op dit scherm kun je ook telemetriegegevens aflezen als het toerental van de motor, de snelheid van je voertuig of de batterijstatus. Hiervoor heb je wel een apart verkrijgbare telemetriemodule nodig.

Ongeëvenaarde stevigheid
Van een rugged controller verwacht je grootste prestaties als het aankomt op stevigheid en duurzaamheid. Bij de Spektrum DX5 Rugged controller hoef je niet bang te zijn dat er snel iets kapot gaat. Het ergonomische design, gecombineerd met uitstekende materialen maakt deze controller bestand tegen bijna alles. Schokabsorberend rubber vangt de ergste klappen op, zodat een val niet direct het einde betekent van de afstandsbediening. Hierdoor heb je een rugged controller in je hand die je niet eerder hebt gezien.

Agressieve styling
Bij de Spektrum DX5 Rugged controller hoort natuurlijk een agressieve styling. Als je de controller ziet, denk je gelijk aan de stevigheid en duurzaamheid van dit model. De styling sluit perfect aan bij de uitstraling van de afstandsbediening. Fijn is dat de styling niet ten koste is gegaan van de efficiëntie en hanteerbaarheid van de controller.

Eenvoudig te programmeren
De Spektrum DX5 Rugged controller is eenvoudig te programmeren, zelfs als je nauwelijks kennis hebt van programmeren. Een intuïtieve interface helpt je bij het navigeren door de menu’s of verschillende instellingen. Even snel iets aanpassen? Fluitje van een cent! Verreweg de meeste gebruikers zullen zonder problemen alle settings kunnen aanpassen bij deze controller.

Ingebouwde telemetrie
Het is in sommige gevallen handig om te weten hoe het ervoor staat met het voertuig. Denk daarbij aan de batterijstatus, de kwaliteit van het signaal, motortemperatuur of de snelheid van rijden. Daarnaast is het fijn om limieten te kunnen instellen. Bijvoorbeeld wanneer je een bepaalde motortemperatuur hebt bereikt. Al deze gegevens kun je binnenkrijgen op het scherm van de Spektrum DX5 Rugged controller. Je hebt hiervoor wel een telemetriereceiver nodig voor op het voertuig. Deze receivers zijn apart verkrijgbaar.

DSMR 2,4 GHz technologie
Het belangrijkste van een controller is dat je optimale controle hebt over je voertuig. Daarom is de Spektrum DX5 Rugged controller uitgerust met DSMR 2,4 GHz technologie. Deze exclusieve technologie van Spektrum zorgt voor ongekende precisie en besturing zonder lagging. Of je nu een voertuig of een boot bestuurd, de controller werkt vlekkeloos. Het fijne aan de Spektrum DX5 Rugged controller is dat het toestel werkt met vrijwel alle gangbare Spektrum receivers op de markt. Hierdoor hoef je geen nieuwe onderdelen aan te schaffen.

Active Vehicle Control (AVC)
Met de Spektrum DX5 Rugged controller kun je eenvoudig de instellingen van Active Vehicle Control wijzigen. Daarnaast kun je op de open kanalen van deze controller eenvoudig de besturing of het schakelen bedienen. Het maakt niet uit of je een boot of een auto bestuurt, met AVC technologie kun je jouw niveau eenvoudig instellen, zodat je altijd de optimale controle hebt over je voer- of vaartuig.

Specificaties
- Ontvanger: niet inclusief, SR15 wordt aanbevolen
- Kanalen: 5
- Modulatie: DSMR
- Batterijen: 4x AA (niet meegeleverd)
- Waterbestendig: ja
- Telemetrie: ja
- Type: 5-kanaals controller, rugged

Nodig om te voltooien
(1) Compatibele Spektrum DSMR ontvanger zoals de SR515 5-kanaals ontvanger
(4) AA-batterijen

Wat zit er in de doos?
(1) DX5 robuuste 5-kanaals oppervlaktetransmitter, oranje
(1) Producthandleiding

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl