Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.

Spektrum DX8 G2 8-kanaals zender & AR8010T ontvanger Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 349,99
Onze prijs: 329,99

Model: SPM8015EU

Status: Op voorraad

Omschrijving

Spektrum DX8 G2 8-kanaals zender & AR8010T ontvanger

De nieuwe generatie van de DX8 (mode 2) met 8-kanalen met nieuwe functies en mogelijkheden. Een zeer mooie zender met een strak uiterlijk. Met opties en mogelijkheden als voice alerts, 250 modellen geheugen, wireless trainer, 4 model types en nog veel meer. De DX8 wordt geleverd met een indrukwekkende lijst met programmering functies. Deze DX8 laat andere zender in dezelfde prijsklasse ver achter zich. Ervaar het zelf!

Met de optionele ingebouwde telemetrie functie geeft de zender u real-time informatie over zaken als accuspanning, kwaliteit van het signaal, kracht van de motor, motor tempratuur, luchtsnelheid, hoogte en nog veel meer. Voor deze functies heeft u een Spektrum telemetrie module nodig welke niet standaard wordt meegeleverd. Uiteraard is deze eveneens te bestellen in de webshop. U kunt meteen gebruik maken van de 8-kanalen met de meegeleverde Spektrum T8010 telemetry ontvanger. Deze ontvanger is perfect voor alle DSMX-type vliegtuigen. De zender is eveneens compatible met de Spektrum Flight Log
en telemetrie modules.

Diversity Atenne
Met behulp van een combinatie van verticale en horizontale arrays. De diversity antenne bidet uitstekende bescherming tegen blinde vlekken, zodat uw ontvanger het signaal altijd ziet.

Programmeerbare Voice Alerts
De zender is te programmeren met gesproken instructies zodat u tijdens het vliegen uw ogen daarop gericht kunt houden. U kunt met uw spraak op elk gewenst moment vluchtinformatie of telemetrie aanvragen. Daarnaast zal de zender u vertellen wat er gebeurt wanneer het alarm afgaat. Zo hoeft u niet naar het scherm op de zender te kijken.

Wireless Link Trainer
Draadloze “Buddy Box” met een andere DSM2 of DSMX zender om iemand te leren vliegen. Toewijzen van de gimbal-functies op een 2e camerazender, zodat u zich kunt concentreren op het vermijden van obstakels en het onderhouden van visueel contact terwijl iemand anders zich concentreert op het besturen van de camera.

Geheugen
De enorme geheugencapaciteit van de Spektrum DX20 betekent dat je nooit problemen hebt met het zendergeheugen of SD-kaart. Het modelgeheugen is daarnaast makkelijker te navigeren en zeer gebruiksvriendelijk. Zo heeft de zender genoeg geheugen voor 250 modellen.

Fly Slimmer met ingebouwde telemetrie optie
De ingebouwde telemetrie functie geeft u real-time informatie over zaken als uw model accuspanning, kwaliteit van het signaal, de motor, de temperatuur van de motor, luchtsnelheid, hoogte en meer. Met behulp van de voice alert systeem, kunt u de DX8 programmeren om u te laten vertellen wanneer bepaalde telemetrie waarden bereikt worden of overschreden worden. Als u de telemetrie na een vlucht wilt herzien, kan de DX8 zo ingesteld worden dat het de gegevens op slaat op de SD-kaart. Dit vereist echter een Spektrum telemetrie module die niet standaard wordt meegeleverd.

Inclusief AR8010T ontvanger
U kunt meteen gebruik maken van de 8-kanalen met de meegeleverde Spektrum AR8010T ontvanger. Deze ontvanger is perfect voor alle DSMX-type vliegtuigen. De zender is eveneens compatibel met de Spektrum Flight Log en telemetrie modules.

Programmering functies
De DX8 wordt geleverd met een indrukwekkende lijst met programmering functies. Deze DX8 laat andere zender in dezelfde prijsklasse ver achter zich. Ervaar het zelf!

Features
- Diversity antenne
- 11ms framerates
- Voor vliegtuig, helicopter, zweefvliegtuig en multirotor
- 250 model geheugen
- Voice alerts
- Wireless trainer functie
- Ergonomisch ontworpen behuizig met comfortabele rubberen grepen
- Directe toegang tot de systeeminstellingen
- Groot verlicht LCD-scherm
- 10 vliegtuigvleugel types, 6 staart types
- 7 types swashplate
- 5 zweefvliegtuig vleugel types, 3 staart types
- Inclusief Spektrum AR8010T ontvanger en wereldwijde voeding

Specificaties
- 8-kanaals
- DSMX
- 2.4 GHz
- Spektrum AR8010T ontvanger
- 2000mAh Lion batterij
- 4 modes selecteerbaar
- Full range
- Telemetrie optioneel
- SD Card / AIRWARE capable

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl