Spektrum DX8 G2 8-kanaals zender Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Op aanvraag

Model: SPMR8000EU

Status: Vervangen voor de SPMR8200EU

Omschrijving

Spektrum DX8 G2 8-kanaals zende

De nieuwe generatie van de DX8 (mode 2) met 8-kanalen met nieuwe functies en mogelijkheden. Een zeer mooie zender met een strak uiterlijk. Ergonomisch ontworpen behuizig met comfortabele rubberen grepen zodat de zender perfect in de hand ligt. Met opties en mogelijkheden als voice alerts, 250 modellen geheugen, wireless trainer, 4 model types en nog veel meer. De DX8 wordt geleverd met een indrukwekkende lijst met programmering functies. Deze DX8 laat andere zender in dezelfde prijsklasse ver achter zich. Ervaar het zelf!

Met de optionele ingebouwde telemetriefunctie geeft de zender u real-time informatie over zaken als accuspanning, kwaliteit van het signaal, kracht van de motor, motortempratuur, luchtsnelheid, hoogte en nog veel meer. Voor deze functies heeft u een Spektrum telemetrie module nodig welke niet standaard wordt meegeleverd. Uiteraard is deze eveneens te bestellen in de webshop. Deze zender wordt geleverd zonder ontvanger. De zender is eveneens compatible met de Spektrum Flight Log
en telemetrie modules.

Diversity Atenne
Met behulp van een combinatie van verticale en horizontale arrays. De diversity antenne bidet uitstekende bescherming tegen blinde vlekken, zodat uw ontvanger het signaal altijd ziet.
Programmeerbare Voice Alerts
De zender is te programmeren met gesproken instructies zodat u tijdens het vliegen uw ogen daarop gericht kunt houden. U kunt met uw spraak op elk gewenst moment vluchtinformatie of telemetrie aanvragen. Daarnaast zal de zender u vertellen wat er gebeurt wanneer het alarm afgaat. Zo hoeft u niet naar het scherm op de zender te kijken.

Wireless Link Trainer
Draadloze “Buddy Box” met een andere DSMX zender om iemand te leren vliegen. Toewijzen van de gimbal-functies op een 2e camerazender, zodat u zich kunt concentreren op het vermijden van obstakels en het onderhouden van visueel contact terwijl iemand anders zich concentreert op het besturen van de camera.

Geheugen
De enorme geheugencapaciteit van de Spektrum DX20 betekent dat je nooit problemen hebt met het zendergeheugen of SD-kaart. Het modelgeheugen is daarnaast makkelijker te navigeren en zeer gebruiksvriendelijk. Zo heeft de zender genoeg geheugen voor 250 modellen.

Fly Slimmer met ingebouwde Telemetrie
De ingebouwde telemetrie functie geeft u real-time informatie over zaken als uw model accuspanning, kwaliteit van het signaal, de motor, de temperatuur van de motor, luchtsnelheid, hoogte en meer. Met behulp van de voice alert systeem, kunt u de DX8 programmeren om u te laten vertellen wanneer bepaalde telemetrie waarden bereikt worden of overschrijdt grenzen die u definieert. U kunt ook het noemen van een opeenvolging van telemetrie waarden on demand met de klep van een schakelaar. Als u de telemetrie na een vlucht wilt herzien, kan de DX8 zo ingesteld worden dat het de gegevens op slaat op de SD-kaart. Dit vereist echter een Spektrum telemetrie module die niet wordt meegeleverd.

Programmering functies
De DX8 wordt geleverd met een indrukwekkende lijst met programmering functies. Deze DX8 laat andere zender in dezelfde prijsklasse ver achter zich. Ervaar het zelf!

Features
- Diversity antenne
- 11ms framerates
- Voor vliegtuig, helicopter, zweefvliegtuig en multirotor
- 250 model geheugen
- Voice alerts
- Wireless trainer functie
- Ergonomisch ontworpen behuizig met comfortabele rubberen grepen
- Directe toegang tot de systeeminstellingen
- Groot verlicht LCD-scherm
- 10 vliegtuigvleugel types, 6 staart types
- 7 types swashplate
- 5 zweefvliegtuig vleugel types, 3 staart types
- Exclusief Spektrum AR8000 ontvanger

Specificaties
- 8-kanaals
- DSMX
- 2.4 GHz
- 2000mAh Lion batterij
- 4 modes selecteerbaar
- Full range
- Telemetrie optioneel
- SD Card / AIRWARE capable

Extra afbeeldingen


1 review

Onze klanten gaven de Spektrum DX8 G2 8-kanaals zender een gemiddelde reviewscore van 5/5 gebaseerd op 1 review.

Geschreven door Leo op 25 augustus 2016

Dit is werkelijk een prachtige zender die aan alle eisen die je stelt voldoet. Hij ligt prettig in de hand. Het display en de menu's zijn duidelijk, zodat je er vrij snel vertrouw mee raakt. Alles is logisch opgebouwd. Met de prachtige koffer is het gemakkelijk je zender te vervoeren en op te bergen. Een absolute aanrader.

Waardering: TEXT_OF_5_STARS


Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl