Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.

Spektrum DXe zender Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

69,99

Model: SPMR1000EU

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Spektrum DXe zender

De Spektrum DXe afstandsbediening kunt u gebruiken voor een groot aantal RC-voertuigen die werken op de 2,4 GHz frequentie. Deze 6-kanaals of 9-kanaals DSMX transmitter is eenvoudig te beheren via de Spektrum app op uw smartphone of tablet. Via deze app kunt u zelf de instellingen voor uw racevoertuig configureren. Met de Spektrum programmeerkabel (niet meegeleverd) kunt u vervolgens de gekozen instellingen op de Spektrum DXe afstandsbediening laden. Op deze manier kunt u uw favoriete instellingen gebruiken voor een groot aantal RC-toestellen.

App of software
De Spektrum app is beschikbaar voor zowel iOS als Android en is gratis te downloaden in respectievelijk de Appstore en de Google Play Store. Wilt u de instellingen op uw PC kunnen wijzigen? Dan kunt u gratis de Spektrum software downloaden op spektrumrc.com. Er zit geen verschil in mogelijkheden tussen de app en de PC-versie, behalve dat u met de app natuurlijk altijd en overal de instellingen kunt wijzigen en direct op uw afstandsbediening laden.

Veelvoud aan functies
Voor de beginnende bestuurder is het gebruiken van de Spektrum DXe afstandsbediening geen enkel probleem. U gebruikt gewoon de standaardinstellingen en heeft urenlang plezier. De gevorderde bestuurder kan de afstandsbediening afstellen naar wens. Daarbij heeft u de keuze uit een veelvoud aan functies. Enkele voorbeelden daarvan zijn diverse vluchtmodi voor uw RC-vliegtuig, het instellen van een hulpfunctie of het configureren van een flap schakelaar. Alles is mogelijk met de Spektrum DXe afstandsbediening.

Specificaties
Kanalen: 6-kanaals of 9-kanaals
Modulatie: DSMX
Frequentieband: 2,4 GHz
Resolutie: 2048
Modi: 1, 2, 3, 4
Batterijen: 4 x AA
Vluchtmodi: 3
SD-kaartslot: nee

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl