Spektrum DXS 7-kanaals zender met AR410 ontvanger Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

129,99

Model: SPM1010

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

Spektrum DXS 7-kanaals zender met AR410 ontvanger

Deze set bestaat uit een Spektrum DSX afstandsbediening met een 4-kanaals AR410 DSMX / DSM2 receiver. Deze combinatie ondersteunt Smart Technology voor Smart Electronic Speed Controls (ESC) en Smart LiPo batterij-telemetrie, bijvoorbeeld om aan te geven wat de status is van de batterij. Speciale LED-verlichting op de controller geeft live aan hoe het ervoor staat met de batterij, zodat je tijdig actie kunt ondernemen. Dit is nog niet eerder vertoond op de markt voor afstand bestuurbare toestellen.

Ergonomisch design
Het liefst zou je natuurlijk de hele dag aan de slag gaan met je vliegtuig, helikopter of voertuig. Dat kan alleen als je voldoende batterijen hebt ťn wanneer de controller een optimaal ergonomisch design heeft. Dat is het geval bij deze Spektrum DSX transmitter. Het ontwerp is geoptimaliseerd voor comfort en precisie, zodat jouw hand niet vermoeid raakt bij het aansturen van je RC-toestel. Ideaal om de hele dag door buiten te zijn.

Registratie en updates
Net als bij veel andere producten, wil je ook jouw controller up-to-date houden. In het geval van deze set gaat dat met een optionele USB programmeerkabel. Sluit de controller aan op je pc en registreer en update altijd naar de laatste versie zodat je de meest optimale prestaties uit het apparaat haalt.

Compatibel met SAFE technologie
De Spektrum DSX afstandsbediening is volledig geconfigureerd en compatibel met receivers die de SAFE technologie ondersteunen. SAFE technologie is een fijn hulpmiddel voor beginnende piloten. Wanneer deze functionaliteit is ingeschakeld, zijn er limieten actief als het gaat om de hellingsgraad van je toestel. Zowel voor- als achter- als zijwaarts. Ook kun je met een eenvoudige handeling altijd weer terugkeren naar een stabiele vliegpositie. Ideaal wanneer je de controle over je toestel dreigt kwijt te raken.

Uitstekende communicatie
De Spektrum DSX afstandsbediening met AR410 receiver is een uitstekende combinatie als het gaat om communicatie. Dankzij de nieuwste high-end technologie is de verbinding tussen de controller en de receiver optimaal en treedt er geen interferentie op. Elk commando wordt gelijk uitgevoerd, waardoor je echt het gevoel hebt dat je volledig in control bent. En daarbij biedt deze set ook nog eens een groot bereik, zodat je ook verder weg kunt vliegen zonder dat je de controle over je vliegtuig kwijtraakt.

Meest geavanceerde technologie
Met de Spektrum DSX afstandsbediening met AR410 receiver combinatie haal je de nieuwste technologie in huis. De bewezen Spektrum DSMX 2,4 GHz technologie maakt gebruik van de laatste standaarden in de RC-wereld. Uniek is de mogelijkheid tot het schakelen tussen verschillende frequenties. Hierdoor kiest de controller automatisch altijd het beste signaal. Of daar nu een breed gedeelte van de frequentieband voor nodig is of juist een kleiner deel. Je merkt het niets van tijdens het vliegen, alles verloopt automatisch.

AR410 4-kanaals ontvanger
De set bestaat uit een controller en de AR410 4-kanaals receiver, compatibel met DSMX en DSMX2 technologie. De receiver is voorzien van een interne antenne, zodat het onderdeel veel langer meegaat en minder gevoelig is voor beschadigingen. Ook zorgt deze antenne voor eenvoudige installatie, zonder daarbij in te boeten aan full-range performance. Daarnaast biedt de receiver de mogelijkheid om volledige telemetriegegevens uit te lezen, inclusief een log van al je vluchten en gegevens over de batterij.

EssentiŽle informatie over de batterij
Krijg essentiŽle informatie over de batterij via de DXS transmitter van deze set, wanneer je de afstandsbediening gebruikt in combinatie met Smart Avian ESCís en Smart LiPo batterijen (apart verkrijgbaar). Vier groene LEDís aan de voorzijde van de controller vertellen je exact wat de status is van de batterij. Wanneer ťťn groen lampje brandt is de batterij bijna leeg, twee lampjes geven aan dat de batterij nog voor de helft vol is, drie lampjes vertellen dat er nog voldoende capaciteit is en wanneer alle lampjes branden is de batterij volledig opgeladen.

Alleen nog batterijen toevoegen
De Spektrum DSX afstandsbediening met AR410 receiver wordt kant-en-klaar geleverd. Het enige dat je nog nodig hebt, zijn 4 AA batterijen voor de controller. Vervolgens is de set klaar voor gebruik en kun je starten met je eerste vlucht.

Specificaties
 Aantal kanalen: 7
 Vliegmodi: 3
 Framerate: 22 mS
 Modulatie: DSMX
 Bereik: Full
 Receiver: AR410
 TechnologieŽn: SAFE technologie en Smart technologie
 Telemetrie: geÔntegreerd
 Batterijen voor de controller: 4x AA Alkaline
 Geschikt voor: vliegtuigen

Nodig om te voltooien
(4) AA-alkalinebatterijen

Wat zit er in de doos?
(1) Spektrum DXS 7-kanaals DSMX radiozender
(1) Spektrum AR410 DSMX full-range 4-kanaals ontvanger
(1) Producthandleiding

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl