Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.

Spektrum iX12 12-kanaals DSMX zender met AR9030T ontvanger + GRATIS 2 stuks Spektrum AR610 6-kanaals ontvanger Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 809,99
Onze prijs: 719,99

Model: SPM12000EUC

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Spektrum iX12 12-kanaals DSMX zender met AR9030T ontvanger + GRATIS 2 stuks Spektrum AR610 6-kanaals ontvanger t.w.v €44.95 per stuk

Natuurlijk is het belangrijk dat jouw drone goede prestaties levert. Je wilt een drone die snel opstijgt en daalt, die wendbaar is en die extra functies heeft als het gemakkelijk terugkeren naar home. Maar minstens net zo belangrijk is de zender. Zonder een goede zender is het vliegen een stuk minder leuk. Daarom komt Spektrum nu met de iX12. Een unieke afstandsbediening met maar liefst 12 kanalen. Voeg daar indrukwekkende features aan toe en je hebt een unieke afstandsbediening in handen.

Handig touchscreen
Het configureren van de Spektrum iX12 is een fluitje van een cent dankzij het 4”-kleurentouchscreen. Navigeren door het menu is erg eenvoudig. Ideaal is dat de controller draait op Android, zodat je gemakkelijk apps kunt downloaden uit de Google Play store. De dedicated quad-core processor zorgt ervoor dat de controller snel werkt en niet hapert bij het oproepen van apps of het uitvoeren van belangrijke handelingen.

Spektrum AirWare Touch
De Spektrum iX12 is gemakkelijk te verbinden met WiFi. En als je dit doet, wordt de controller steeds slimmer dankzij een zelflerend mechanisme. Hiervoor gebruikt het apparaat de Spektrum AirWare Touch app. Deze app geeft automatisch aan wanneer er updates zijn, laat je gemakkelijk de setup van drones downloaden en maakt het mogelijk om apps van derden te installeren. Ook kun je dankzij deze app snel een update plaatsen op Facebook of muziek luisteren via Spotify. De Spektrum iX12 is zoveel meer dan gewoon een afstandsbediening.

Uitstekende Bluetoothverbinding
De iX12 van Spektrum heeft een uitstekende Bluetoothverbinding. Koppel draadloze oortjes aan je controller, bijvoorbeeld voor het geven van spraakaanwijzingen. Of verbind een set draadloze speakers aan de iX12 en luister naar je favoriete muziek. Dankzij Bluetooth kun je ook gemakkelijk foto’s delen met andere apparaten in de buurt.

Configuratie via Micro USB
Vaak heb je een laptop of pc nodig om de instellingen van je drone aan te passen. Dankzij de Spektrum iX12 hoeft dat niet langer. Verbind de controller eenvoudig met je drone via Micro USB en je kunt direct de instellingen wijzigen op het touchscreen. Daarnaast kun je via de Micro USB poort de ingebouwde Li-Ion batterij opladen, of de controller alsnog koppelen met je pc of laptop. Bijvoorbeeld voor het aanmaken van afspeellijsten.

Intuďtief programmeren
Ben je al bekend met Spektrum, dan zul je je met dit apparaat als een vis in het water voelen. De Spektrum iX12 werkt voor het programmeren met de AirWare Touch app, die gebaseerd is op de bekende AirWare firmware van Spektrum. Maar ook als je Spektrum nog niet kent, is het instellen van het apparaat geen enkel probleem. Dankzij de Android-ondersteuning werkt alles vrij intuďtief en kost het geen enkele moeite om de Spektrum iX12 volledig naar wens te configureren. De zender voelt aan als een luxe smartphone als het gaat om de mogelijkheden.

RF-module ondersteuning
De Spektrum iX12 is praktisch overal mee te combineren dankzij de geďntegreerde serial poort. Verbind de afstandsbediening met een long range RF-systeem (adapter, SPMA3090 vereist) als de Team Black Sheep Crossfire protocoltechnologie (niet meegeleverd). Hierdoor neemt de latency af en wordt het besturen van jouw drone nog vloeiender en soepeler. Uiteraard is de afstandsbediening zonder externe RF-module ook uitstekend te gebruiken.

Voice alerts
Wanneer je met jouw drone aan de slag gaat, wil je niet voortdurend op de controller hoeven kijken. Daarom is de iX12 van Spektrum voorzien van voice alerts. De Spektrum iX12 kan jou voortdurend vertellen welke vliegmodus is geselecteerd, op welke hoogte je vliegt of hoe snel je gaat. Wanneer er een alarm afgaat, hoef je niet op het scherm te kijken wat er aan de hand is, maar de Spektrum zender vertelt het je gewoon. Makkelijker wordt het niet.
Wil je zelf een voice alert instellen? Geen probleem. Dat kan op twee manieren. Typ het alert, zodat de Spektrum iX12 het omzet naar een audiobestand. Of upload een .WAV file, dat automatisch wordt herkend en ingesteld wordt als voice alert.

Fantastische ergonomie
Als je langere vluchten gaat maken met je drone, wil je natuurlijk dat de controller lekker in de hand ligt. Daarom heeft Spektrum lang nagedacht over de ergonomie van de iX12. Ook heeft het merk interviews gehouden met bekende dronepiloten, om tot het best mogelijke ontwerp te komen. en dat is gelukt. De controller ligt uitstekend in de hand en is voorzien van antislip-onderdelen. De knoppen zijn allemaal aanpasbaar, het comfort is hoog en de hoeveelheid functionaliteiten zijn ongekend. Zodra je de Spektrum iX12 zender in je hand hebt, wil je niets anders meer .

Smart power
Hoe langer een controller mee gaat, hoe beter. Daarom is de Spektrum iX12 voorzien van handige besparingsfunctionaliteiten voor de batterij. Met een druk op de knop, zet je de afstandsbediening in stand-by. Net zo makkelijk schakel je het apparaat weer in en kun je het direct bedienen. Zonder dat de controller eerst hoeft op te starten. Met de Spektrum LED-indicator zie je altijd wat de status is van je controller. Dat kan de slaapstand zijn, de actieve stand of de oplaadstand.

Grote capaciteit
De Spektrum iX12 heeft een innovatieve opslagcapaciteit. Het apparaat is compatibel met meer dan 250 modellen die je direct kunt koppelen met de radio of de SD-kaart. Het fijne hiervan is dat je al je drones en de bijbehorende instellingen, kunt opslaan op de iX12 van Spektrum. Zo kun je de controller altijd en overal gebruiken, zonder dat je eerst weer de afstandsbediening moet configureren. Dat scheelt een hoop tijd, tijd die je nu kunt besteden aan het daadwerkelijke vliegen.

Ingebouwde telemetrie
Ingebouwde telemetriefunctionaliteiten zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van real-time data. Bijvoorbeeld hoe goed de verbinding is tussen drone en controller of wat de batterijstatus is. Maar ook de motortemperatuur kan worden doorgegeven. En dankzij voice alerts kun je bij cruciale momenten direct op de hoogte worden gebracht. Je stelt zelf eenvoudig de cruciale waarden in.

Specificaties Spektrum iX12 zender:
• Frequentieband: 2,4 GHz
• Kanalen: 12
• Frame rate: 11 / 22 Ms
• Geheugencapaciteit: 250 modellen
• Modi: 1-4, door de gebruiker te selecteren
• Modulatie: DSMX
• Bereik: volledig
• Resolutie: 2048
• SD-kaart/Airware: ja
• Telemetrie: geďntegreerd
• Batterijtype: 3,7 V, 1S, 6000 mAh Lithium Ion
• Type: geavanceerde computerf

Wat krijgt u geleverd
• Spektrum iX12 afstandsbediening
• AR9030T 9 kanaals Telemetrie ontvanger
• Stickers
• iX12 Neck strap
• Gebruikershandleiding
• 6000 mAh Li-Ion zender accu
• USB kabel

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl