Spektrum NX6 6-kanaals afstandsbediening Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Aanbieding
 Spektrum NX6 6-kanaals afstandsbediening
345,99 276,99

Model: SPMR6775EU

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

Spektrum NX6 6-kanaals afstandsbediening

De Spektrum NX6 is een ware evolutie op het gebied van controllers van RC-vliegtuigen en -helikopters. Voor het eerst brengt het merk een afstandsbediening op de markt met ingebouwde Smart Technology en 6 kanalen. Perfect geschikt voor iedere piloot die graag verschillende configuraties wil instellen en gebruik wil maken van geavanceerde functies tijdens het vliegen. De controller is daarnaast voorzien van een hoogwaardig, hoge resolutie, 3,2” kleurenscherm, met achtergrondverlichting. Zo heb je altijd de belangrijkste gegevens over je vliegtuig bij de hand.

Smart Technology
Eén van de belangrijkste kenmerken van de Spektrum NX6 6-kanaals afstandsbediening is de aanwezigheid van state-of-the-art Smart Technology. Geniet van de telemetriegegevens van de Spektrum Smart batterijen, Electronic Speed Controls en receivers. Dankzij Smart Technology ben je verzekerd van optimale gegevens van je vliegtuig of helikopter, zodat de performance en efficiëntie nog beter wordt. Je bent voortaan real time op de hoogte van gegevens als de batterijstatus, het aantal rotaties per minuut bij de motoren en de snelheid en hoogte. Met Smart Technology ben je meer in control dan ooit!

Uitstekende connectiviteit
Een groot voordeel van de Spektrum NX6 6-kanaals afstandsbediening is de uitstekende connectiviteit. Verbind de afstandsbediening met WiFi en registreer het product gewoon op de controller zelf. Daarnaast biedt de WiFi-verbinding ook mogelijkheden om firmware updates direct te downloaden, zonder dat je daar kabels of computers voor nodig hebt. De controller is voorzien van een USB-poort, zodat de interne Li-Ion batterij met een simpele USB naar USB-micro kabel opgeladen kan worden. Verbind de afstandsbediening met je computer of laptop, en je kunt de Spektrum NX6 6-kanaals afstandsbediening inzetten tijdens RealFlight RC Flight Simulator.

Geluidswaarschuwingen
Veiligheid staat voorop bij de Spektrum NX6 6-kanaals afstandsbediening. De controller beschikt over geluidswaarschuwingen, zodat je direct op de hoogte bent van een eventuele lastige situatie terwijl je aan het vliegen bent. Je kunt zelf de geluidswaarschuwingen programmeren. Kies bij welke telemetriegegevens je een waarschuwing wilt ontvangen en het vliegen wordt veiliger dan ooit. Gaat er een waarschuwing af? Kijk dan op het display van de controller om te zien wat er aan de hand is. Geen andere piloten irriteren met de geluidswaarschuwingen? Gebruik dan je oortjes via de headphone jack op de controller.

Eenvoudig programmeren
De Spektrum NX6 6-kanaals afstandsbediening is eenvoudig te programmeren. Kies uit 10 verschillende vliegmodi voor vliegtuigen, 10 voor sailplanes, 5 voor multirotoren en 4 voor helikopters. Daarnaast beschikt de controller over een zevende kanaal, wat je kunt inzetten voor SAFE Select of een BNF toestel. Het programmeren is het eenvoudigst via het menu op het grote kleurenscherm. Kies de juiste optie binnen no-time en wijzig deze te allen tijde. Makkelijker word het niet als het om programmeren gaat.

Ergonomisch design
Een controller voor een RC-toestel moet lekker in de hand liggen. Immers, je wilt er langere tijd mee achter elkaar kunnen bedienen. De Spektrum NX6 6-kanaals afstandsbediening heeft een speciaal ontworpen ergonomisch design, waarbij rekening gehouden is met de gewichtsverdeling en plaatsing van de diverse onderdelen. Hierdoor kun je gerust uren achter elkaar jouw toestel bedienen, zonder dat je handen vermoeid raken. De afstandsbediening is tevens voorzien van rubberen gripstroken, zodat de controller niet uit je handen glijdt.

DSMX technologie
De Spektrum NX6 6-kanaals afstandsbediening is voorzien van Spektrum DSMX 2,4 GHz technologie, de meest geavanceerde Spektrum technologie voor RC-toestellen. Dankzij deze ultramoderne technologie, geniet je van uitstekend bereik tussen de controller en jouw vliegtuig of helikopter. Een aanwijzing geven via de controller betekent dat jouw vliegtuig direct reageert. Geen lagging of vertraging, maar directe controle. DSMX technologie maakt het daarnaast mogelijk om van frequentie te wisselen, als dat de prestaties tussen controller en het vliegtuig ten goede komt. Op deze manier is de verbinding altijd stabiel en kun jij je volledig focussen op het besturen van je vliegtuig of helikopter.

Specificaties
 Toepassing: vliegtuig, helikopter, sailplane, multirotor
 Frequentie: 2,4 GHz
 Batterij: meegeleverd
 Kanalen: 6
 Oplader: meegeleverd
 Datapoort: ja
 Failsafe: ja
 Vlieglog compatibel: ja
 Framerate: 11 / 22 ms
 Input voltage: 3,7 V
 Modelgeheugen: 250
 Modi: 1-4 (User Selectable Mode)
 Programmeerbaar: ja
 Bereik: volledig
 Receiver: niet meegeleverd
 Resolutie: 2048
 Technologie: Spektrum Smart
 Telemetrie: ja
 Batterijtype controller: 1S Lithium Ion (Li-Ion) 2000 mAh

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl