Spektrum S1400 G2 AC 1x400W Smart Charger International Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

209,99

Model: SPMXC2040I

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

Spektrum S1400 G2 AC 1x400W Smart Charger International

De Spektrum S1400 Smart G2 AC 400 W oplader is de nieuwe standaard op het gebied van opladen in de RC-wereld. Deze oplader maakt gebruik van de spectaculaire Spektrum Smart G2 technologie. Deze technologie zorgt voor betere oplaadperformance dan ooit tevoren. Het opladen van de batterij ging niet eerder sneller, veiliger en simpeler dan met Spektrum Smart G2. Met de Spektrum S1400 Smart G2 AC 400 W oplader laad je extreem snel jouw LiPo batterijen op, dankzij het ongekende vermogen van 400 Watt. Beter wordt het niet!

Opladen zonder probleem
Met de Spektrum S1400 Smart G2 AC 400 W oplader laad je razendsnel je batterijen op, zonder ingewikkeld gedoe of allerlei instellingen die je moet configureren. In combinatie met Smart G1 of G2 batterijen, worden deze automatisch opgeladen zodra je ze verbind met de oplader. Maar ook andere RC-batterijen zijn prima op te laden met dit apparaat. Daarmee is het een veelzijdige krachtpatser die multifunctioneel inzetbaar is.

Altijd inzichtelijk hoe lang het opladen nog duurt
Een handige functie van de Spektrum S1400 Smart G2 AC 400 W oplader is de ingebouwde klok die op het scherm weergeeft hoe lang het nog duurt voordat jouw Smart batterij volledig is opgeladen. Door middel van een aftelklok weet je precies wanneer je weer de weg op kunt met jouw voertuig. Ideaal om alvast je volgende route te plannen.

Opladen met één connector
Met deze nieuwe Smart G2 oplader van Spektrum heb je geen last van verschillende connectoren en verwarrende plussen en minnen, je maakt gebruik van slechts één connector (IC3 of IC5). Hierdoor is het opladen van de batterij eenvoudiger dan ooit en kun je het simpelweg niet verkeerd doen.

Verbeterde interface
Eén van de grootste pluspunten van de Spektrum S1400 Smart G2 AC 400 W oplader is de verbeterde interface ten opzichte van zijn voorganger. De interface heeft een volledig update gehad. Het resultaat? Een fris en intuïtief menu, met logische iconen en handige navigatie tools. Vooral op het gebied van duidelijkheid heeft Spektrum een flinke slag gemaakt. Je ziet direct op het scherm waar je mee bezig bent en hebt daar geen ingewikkelde technische kennis voor nodig. Op het scherm kun je ook gelijk indicatoren van de Smart batterij aflezen. Bijvoorbeeld over de historie en performance van de batterij, zodat jij de best mogelijke settings kunt bepalen voor het opladen.

Eenvoudig firmware updaten
De Spektrum S1400 Smart G2 AC 400 W oplader is al een geweldig apparaat van zichzelf, maar Spektrum blijft natuurlijk doorontwikkelen. Eens in de zoveel tijd kun je daarom een firmware update doorvoeren. Dankzij de praktische USB input en output poorten, download je eenvoudig de laatste firmware om je oplader up-to-date te houden.

Verbeterd case ontwerp
Alles aan deze oplader is nieuwer en beter dan welke oplader in de RC-wereld dan ook. En daarom heeft ook het ontwerp van de case een flinke update gekregen. Dankzij het nieuwe design, past deze oplader uitstekend in jouw RC-uitrusting. De oplaadkabel is eenvoudig af te koppelen, zodat je de oplader overal mee naar toe kunt nemen. Rubberen grippads op de oplader maken het veilig verbinden en verwijderen van batterijen kinderspel. En daarnaast is de Spektrum S1400 Smart G2 AC 400 W oplader voorzien van een ON/OFF schakelaar en een koelingselement dat nauwelijks geluid produceert.

Spektrum Smart G2
De Spektrum S1400 Smart G2 AC 400 W oplader maakt gebruik van de nieuwe Spektrum Smart G2 technologie. Deze nieuwe standaard op het gebied van opladen is simpeler en slimmer. Geniet van de allerbeste performance en betrouwbaarheid. Ideaal zijn functies als Auto Charge en automatic discharge. Met Auto Charge hoef je de batterij alleen maar te verbinden met de oplader en de juiste instellingen worden automatisch bepaald. Automatic discharge zorgt ervoor dat jouw batterijen automatisch worden ontladen naar 3,9 V als je ze meer dan 72 uur niet hebt gebruikt.

Specificaties
 Ampère meter: ja
 Toepassing: RC batterij-oplader
 Connector: JST_XH
 Overlaadbescherming: ja
 Koelelement: ventilator
 Scherm: LCD, 2,8”
 Input voltage: 100 - 240 V AC
 Balancing: ja
 Output: 1 x 400 Watt
 Output connector: IC3 en IC5
 Piekdetectie: ja
 Hoogte: 10 mm
 Lengte: 145 mm
 Gewicht: 1015 gram
 Breedte: 144 mm
 Programmeerbaar: ja
 Software updates: ja
 Oplaadsnelheid aanpasbaar: ja
 Technologie: Spektrum Smart

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl