FG Sportsline 4WD 530E Mini Cooper ELECTRO - Painted body Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

1.549,90

Model: FG-155178ER

Status: Op voorraad

Omschrijving

FG Sportsline 4WD 530E Mini Cooper ELECTRO - Painted body

Met de 4WD Sports-Line begint een nieuw tijdperk in de 1/5 racerij. Superstrak bochtenwerk en een stabiele wegligging, gebouwd op een chassis met 530 mm wielbasis. Het instapmodel is voorzien van permanente 4 wiel aandrijving. Deze snaar aandrijving kennen we uit de off-road modellen en is een bewezen concept zonder onderhoud. De gehele aandrijving is bechermd en afgeschermd, er kan dus geen vuil of steentjes in de aandrijving komen. De snaar loopt in een tunnel, (onder motor, tank en radioplaat door), vanaf het achterste differentieel naar het voorste differentieel. De achterwiel aandrijving is voorzien van kogel aandrijving met aandrijfas hoezen. De voorwielaandrijving is met de slijtvaste pen aandrijving, en kan ook voorzien worden van aandrijfas hoezen aan de differentieel kant.

Dit model is compleet gebouwd en door de zeer sterke bouw ook meer dan voldoende sterkte voor de meer eisende rijder. Alle draaiende delen zijn voorzien van kogellagers, en zowel aan de voor- als aan de achteras, meer dan voldoende afstellingen om een perfecte afstelling te maken. De betrouwbare en slijtvaste 26 cc tweetakt motor kan eenvoudig zonder toebehoren gestart worden door een trekstarter en is voorzien van een slijtvaste 8.000 toeren koppeling die dit model een meer dan voldoende acceleratie geeft. Met één tankvulling van 700 cc beleefd u tussen de 30 en 40 minuten rijplezier, de motor koelt zichzelf door de geforceerde koeling. De slick/profiel banden zijn al voor u p de velgen verlijmd. De topsnelheid van deze modellen bedraagt ruim 70 km per uur, acceleratie van 0-70 in ongeveer 4 seconden!

Deze uitvoering heeft een compleet ingebouwd en afgesteld 2.4 Gig zend systeem met acu's en servo's aan boord. Compleet met een zeer natuurgetrouwe kap van de modellen zoals ze in de 1:1 schaal racerij voorkomen. Voorzien van doorzichtige folie die de buitenkant tijdens het spuiten, (vanuit de binnenkant met Lexan verf), beschermd tegen vervuiling. Nadat u de kap heeft gespoten en laten drogen kunt u de folie verwijderen en de bijgevoegde stickers plakken. Wat heeft u verder nog nodig om dit model compleet rijklaar te maken? een Jerrycan met 5 liter super benzine, een flacon PSR-2 mengolie, (voor 5 liter brandstof), een goede accu lader met de bijbehorende kabels.

De modellen worden compleet gebouwd op een 4 mm dik aluminium chassis van 530 mm lengte. De zijkanten zijn omgezet voor extra stevigheid, de schroeven aan de onderkant zijn allemaal verzonken. Dubbele draagarmen aan de voor- en achterzijde zorgen voor een goed bodemcontact. Bij de voor- en achteras zijn met links/rechts stangen het camber, caster, toe- en uit spoor traploos regelbaar. De servo saver is traploos instelbaar voor optimale Bescherming van de stuurservo(s). Alle draaiende delen, zoals; assen, wielen koppelingsklok en differentieel zijn gelagerd en gemaakt van gehard staal waar nodig. De auto is voorzien van een schijf rem set op de voor as, een centrale rem met één grote epoxie remschijf. Er zijn 4 olie gevulde Evolution schokdempers gemonteerd voor een optimale wegligging. Voorzien van twee planetair differentieëlen, (4 interne tandwielen), met het aandrijf systeem met kogelassen. Het overige aandrijfgedeelte is gefabriceerd van gehard staal zodat slijtage tot een minimum beperkt blijft. Dit model word aangedreven door een sterke Zenoah 26 cc 2-takt motor met trekstarter en professionele Race uitlaat, de benodigde brandstof is een mengsel van normale benzine met 2-takt olie. De tankinhoud is 700 cc en voorzien van een doeltreffende snelsluiting zodat vullen een fluitje van een cent is.

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl