Tamiya 1/10 RC VW Bus Type 2 (T1) (M-06) Kit Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

169,95

Model: TAM-58668

Status: Op voorraad

Omschrijving

Tamiya 1/10 RC VW Bus Type 2 (T1) (M-06) Kit

Deze kit van Tamiya toont de 1e-generatie (T1) variant van de Volkswagen Type 2 bestelwagen, die in 1950 werd ge´ntroduceerd en ook bekend staat als de Volkswagen Bus voor veel van zijn fans. De productie van de huidige bestelwagen ging door tot 1967. De iconische carrosserie is gekoppeld aan het M-06 chassis met achterwielaandrijving voor realistisch rijplezier, net als de echte RR Type 2 T1.

M-06 Chassis
Het M-06 chassis is uitgerust met een achtergemonteerde motor en een achterwielaandrijving en is voorzien van een in lengterichting gemonteerd batterijpakket, met aan beide zijden geplaatste R / C-radio-versnellingsbakken voor een optimale balans en laag zwaartepunt. 4-wiel dubbele wishbone-ophanging is uitgerust met 60D radiale banden aan de voorzijde en 60D super grip aan de achterkant. Bovendien biedt een stuurstuurwerk uit 3 delen een behendig rijgedrag.

Assemblagekit voor het R / C-model met 1/10 schaal
- Het model is meesterlijk nagebootst in polycarbonaat, met afzonderlijke gegoten kunststof onderdelen inbegrepen om bumper, lichte koffers en zijspiegels te maken.
- Het chassis van de M-06 is uitgerust met een RWD-set aan de achterzijde van de motor met een in lengterichting gemonteerde batterij en aan beide zijden geplaatste R / C-radio-versnellingsbakken voor een optimale balans en een laag zwaartepunt.
- Dit model maakt gebruik van het 239 mm wielbasis M-06L-chassis.
- Geplateerde schotelwielen van metaal.
- Bevat 540 motor.
- Bevat Tamiya TBLE-02S ESC (elektronische snelheidsregeling) Geschikt om zowel borstelloze motoren met sensoren als motoren met een borstel te gebruiken. (21,5 Limiet BL-motor draaien) (23 Limiet geborstelde motor draaien)

Wat heb je nog nodig:
2-kanaals radio, stuurservo, 7.2-volt batterijpakket en oplader en Tamiya PS-verf!

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl