Tamiya 1/10 RC Mercedes-Benz G 500 (CC-02) Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

269,95

Model: TAM-58675

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Tamiya 1/10 RC Mercedes-Benz G 500 (CC-02)

Maak je op voor wat leuke ontdekkingstochten met het geheel nieuwe Tamiya CC-02 (Cross Country 2) chassisplatform! De ontwerpers van Tamiya zijn hard aan het werk geweest om R / C-enthousiastelingen de volgende generatie Tamiya-trailritten met een volledig vernieuwde machine te brengen.

De eerste carrosserie die het capabele nieuwe chassis siert, is een zeer gedetailleerde recreatie van polycarbonaat van de Mercedes-Benz G 500, die voor het eerst de Mercedes-stal van SUV's sierde in 2018.

- 1/10 schaal RC model assemblagekit. Lengte: 455 mm, breedte: 196 mm, hoogte: 207 mm. Wielbasis: 267 mm.
- TLU-01 LED-lichteenheid en LED's inbegrepen.
- G 500 body is nauwkeurig nagebouwd in polycarbonaat. Voor de grille, de zijspiegels en de reservewielafdekking zijn afzonderlijk gevormde delen inbegrepen.
- Het ladderframe van het CC-02-chassis is ontworpen voor een breed scala aan off-road terrein, waaronder rotsachtige oppervlakken, en is geÔnspireerd op voertuigen van normale grootte en vormt de basis voor zijn superieure duurzaamheid.
- Een 4WD-opstelling maakt gebruik van de motor in de lengterichting achter de vooras, met gescheiden versnellingsbak en overbrengingshuis, en schroefassen die vermogen overbrengen naar de differentiŽle tandwielen naar voren en achteren.
- Twintig overbrengingsverhoudingen tussen 11.09: 1 en 29.28: 1 zijn mogelijk met afzonderlijk verkochte rondselwielen, voor een aantal serieuze afstellingen!
- 4-link stijve vering voor en achter, met CVA-oliedempers.
- DifferentiŽle versnellingen: differentiaalversnellingen met 3 schuine randen zorgen voor soepel rijden. Ze kunnen ook worden vergrendeld (met hermontage) voor het rijden op slechte oppervlakken.
- Asbehuizingen: behuizingen omsluiten een centraal differentieel en assen in een starre opstelling waardoor het chassis met gemak ruw terrein kan aannemen: als het ene wiel omhoog komt, wordt het andere naar beneden geduwd om het chassis te helpen grip te krijgen.
- Versnellingsbak: vermogen van de motor wordt geleid via de realistisch ogende versnellingsbak en overbrengingskast, van de schroefassen naar de differentieelversnellingen en uiteindelijk naar de wielen.
- 4-Link-ophanging: een starre opstelling maakt gebruik van 4 plastic koppelingsarmen op elk aslichaam en vier oliedempers. Dit ergonomische ontwerp biedt superieure duurzaamheid en bodemvrijheid.
- Bevat: Tamiya TBLE-02S ESC (elektronische snelheidsregeling) Geschikt voor borstelloze motoren met sensor en motoren met borstelmotor. (21.5 Draai BL motor limiet) (23 Draai geborsteld motor limiet.
- Benodigde items: 2-Channerl radio, stuurservo, 7.2-7.4volt accu met compatibele lader en Tamiya PS verf.

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl