Tamiya 1/16 British Battle Tank Centurion Mk.III Full Option Kit Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

1.049,95

Model: TAM56045

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

Tamiya 1/16 British Battle Tank Centurion Mk.III Full Option Kit

Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog was het Britse leger op zoek naar een tank die weerstand kon bieden aan de Duitse Tiger en Panther tanks. Een van de modellen die ontwikkeld werd, was de Centurion. Oorspronkelijk voorzien van een 17 pounder geweer en uitstekende bescherming, was dit een absoluut topmodel van het Britse leger. De tank was weliswaar niet op tijd af om mee te vechten in de Tweede Wereldoorlog, maar niet veel later in de Koreaanse oorlog werd de Centurion wel ingezet. Sterker nog, het derde model was doorontwikkeld en had een 20 pounder geweer aan boord.

Rij met een echte tank
Nu heb je de kans om deze bijzondere tank zelf te besturen. De British Battle Tank Centurion MK.III Full-Option kit is een 1 op 16 RC-model assembly kit, die volledig is gebouwd naar het voorbeeld van de originele Centurion. Deze tank heeft alles wat je van een gevechtsvoertuig mag verwachten. Daarnaast maakt de Centurion MK.III gebruik van de full-size Horstmann ophanging. Klaar voor de strijd?

Ongekend realisme
Alles aan deze tank is bijzonder. Niet alleen de prestaties, maar zeker ook de looks. Tamiya heeft veel aandacht besteedt aan de details, met als resultaat een geweldige main gun, realistische geluiden en een prachtige afwerking. Hierdoor heb je echt het gevoel dat je midden in een echte oorlog terecht komt. Bijzonder is ook dat wanneer je vuurt, een speciale LED-flash optreedt, evenals bijbehorend geluid en een kickback van het voertuig, net als wanneer een echte tank afvuurt. Realistischer wordt het niet!

Volledig aan te sturen
Met de control unit die wordt meegeleverd heb je de volledige controle over de Centurion MK.III tank. Zowel het voertuig zelf als de draaischijf aan de bovenzijde van het voertuig kun je eenvoudig besturen met de controller (apart verkrijgbaar). De draaischijf gaat zelfs 360 graden rond zodat je de vijand altijd kunt bestoken als dat nodig is.

Stevig aluminium chassis
Belangrijk bij een offroad voertuig als deze Centurion tank, is de stevigheid. De British Battle Tank Centurion MK.III is voorzien van een aluminum chassis, aangevuld met sterke componenten waaronder de ophangingsarm. Hierdoor kan de tank tegen een stootje en kun je zelfs de meest ruige terreinen overwinnen.

Licht, geluid, realisme
Aan alles is gedacht bij de British Battle Tank Centurion MK.III Full-Option kit. De ervaring van het rijden en strijden met deze tank wordt nog realistischer dankzij de verschillende LED verlichtingen bij de guns en de bijbehorende geluiden. Hierdoor wordt het afvuren met de tank een ervaring op zich en word je helemaal in de situatie gezogen. Blijf natuurlijk goed om je heen kijken en versla de tegenstand.

Volop accessoires
Met de accessoire die horen bij de British Battle Tank Centurion MK.III Full-Option kit geef je de tank nog meer accenten. Of het nu gaat om sleepkabels, de shovel of andere onderdelen, het is aan jou hoe je de tank volledig persoonlijk maakt. Dankzij de vele mogelijkheden hoef je je niet gauw te vervelen.

Specificaties
Lengte: 476 mm
Breedte: 214 mm
Hoogte: 189 mm
Gewicht: 3800 gram
Afstandsbediening: meegeleverd
Geluid: ja
Verlichting: ja
Benodigd: 4-kanaals controller, batterij voor de motor, oplader, batterijen voor de afstandsbediening

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl