Team Black Sheep onderdelen en drones

Team Black Sheep

Team Black Sheep is één van de grootste en bekendste merken op het gebied van multicopters en drones in de wereld. Een drone van Team Black Sheep staat gelijk aan topkwaliteit. Voor veel grote evenementen of promotievideo's worden producten van dit merk gebruikt vanwege de topkwaliteit en stabiliteit van de drones. Toemen modelsport wil ook u als consument kennis laten maken met deze geweldige producten en heeft een prachtige, goed betaalbare collectie van Team Black Sheep producten samengesteld. Van losse onderdelen tot complete drones, alles wat u nodig heeft voor uw hobby of werk.

Officiële dealer Team Black Sheep

Toemen modelsport is een officiële Team Black Sheep dealer voor Nederland. Wij hebben een overeenkomst afgesloten met dit wereldberoemde merk en zijn daardoor in staat om voortdurend de nieuwste producten en modellen van Team Black Sheep aan u te presenteren voor een scherpe prijs. Omdat wij officiële dealer zijn voor Nederland vindt u bij ons alle soorten onderdelen zoals accu's, antennes, cores en motoren. Om een officiële dealer van Team Black Sheep te zijn worden er hoge eisen gesteld aan het personeel van onze winkel. Dit houdt in dat wij getraind zijn om reparaties uit te voeren aan uw Team Black Sheep drone. Wij bieden daarmee een volledige service aan, niet alleen leveren wij alle topproducten van dit merk, wij helpen ook bij de installatie en eventuele reparatie.

Team Black Sheep Discovery

Een multicopter kopen kan een lastige klus zijn. Er is zoveel aanbod dat het moeilijk is om de juiste keuze te maken. Met de Team Black Sheep Discovery zit u altijd goed, het absolute topmodel van TBS. Bij Toemen modelsport vindt u de wendbare Team Black Sheep Discovery in verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen voor de kale uitvoering, maar wij bieden ook pakketten aan met bijvoorbeeld een reeds geïnstalleerde camera, een core om de data op te slaan, perfecte gimbals en meer. Toemen modelsport heeft ook een speciale aanbieding voor u waarin een volledig Team Black Sheep Discovery pakket wordt aangeboden in combinatie met een Fat Shark bril, de ultieme sensatie voor First Person View.

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl