Team Losi 1/5 DBXL-E 2.0 4WD Castle Creations MAMBA XLX2 8S 1100KV Brushless Desert Buggy Fox Body RTR Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

 Team Losi 1/5 DBXL-E 2.0 4WD Castle Creations MAMBA XLX2 8S 1100KV Brushless Desert Buggy Fox Body RTR
Adviesprijs: 1.909,00
Onze prijs: 1.499,00

Model: LOS05020T1-XLX2

Status: Op voorraad

Omschrijving

Team Losi 1/5 DBXL-E 2.0 4WD Castle Creations MAMBA XLX2 8S 1100KV Brushless Desert Buggy Fox Body RTR

Deze set is uitgevoerd met de Castle Creations MAMBA XLX2 8S 33.6V ESC 20A PEAK BEC W/2028-1100KV COMBO twv 599.95! De set geeft tot 35% meer kracht en vermogen dat de standaard motor set! Compleet gekkenhuis!


De Team Losi DBXL-E 2.0 4WD Desert Buggy is een nieuwe revolutie op het gebied van grote schaalmodel bashers. De ongekende handling, fantastische snelheid van 80 km/h direct uit de doos en maximale stevigheid en stijfheid maken van dit model een echte topper. Dit model bouwt voort op de legendarische status van de DBXL-E. Wereldwijd geroemd en bekend om de dominantie van de gas 1/5 markt, heeft Team Losi nu een nog beter voertuig ontwikkeld. Sneller, beter, extremer, alles klopt aan de Team Losi DBXL-E 2.0 4WD Desert Buggy.

Geschikt voor elke ondergrond
Deze buggy is een absolute topper op iedere ondergrond. Of het nu gaat om modder, gravel, nat of droog, de Team Losi DBXL-E 2.0 4WD Desert Buggy heeft er geen problemen mee. Dat maakt dit model bijzonder veelzijdig en een uitstekende keus voor de fans van all-in-one RC-voertuigen. De 4WD helpt bij het overwinnen van obstakels of andere lastige uitdagingen en dankzij de geweldige krachtbron kun je dit model ook inzetten voor races tegen anderen.

Nieuw, nieuw, nieuw
Vrijwel alles is nieuw aan de Team Losi DBXL-E 2.0 4WD Desert Buggy. Denk aan de houders voor het chassis, de versnellingsbakken, schokdempers met gelaserde Fox Logo Shock caps en nog veel meer. Team Losi heeft aan alles gedacht en heeft updates doorgevoerd voor vrijwel ieder onderdeel. Het resultaat is een ontzettend krachtige buggy waarvoor geen avontuur te gek is.

Aluminium schokdempers
Zowel voor als achter is de Team Losi DBXL-E 2.0 4WD Desert Buggy voorzien van vernieuwde aluminium schokdempers die zorgen voor optimale absorptie van schokken en andere impact. Hierdoor kun jij obstakels overwinnen, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties van het voertuig. Ook dragen de schokdempers bij aan verbeterde stabiliteit en handling.

Spektrum DX2e Active radiosysteem
Voor een soepele besturing werkt deze buggy met het Spektrum DX2e Active radiosysteem. Hiermee geniet je van stabiele communicatie tussen de controller en de receiver, zonder lagging of interferentie. Daarnaast beschikt het systeem over interessante features als Active Vehicle Control, schakelaars voor het limiteren van het vermogen en aanpassingen voor als je het voertuig gaat vervoeren.

LED-verlichting
Met de Team Losi DBXL-E 2.0 4WD Desert Buggy kun je dag en nacht genieten. Het voertuig komt namelijk met een LED lichtbar, die al is gemonteerd op de dag van het model. Hierdoor is invallende duisternis niet langer een probleem.

Spektrum Smart technologie
Haal alles uit je voertuig met de Spektrum Smart technologie. Dankzij de Smart ESC, ontvang je in de Spektrum Dashboard app realtime gegevens over je voertuig. Bijvoorbeeld de topsnelheid van het model, het voltage van de batterij en nog veel meer. Ook kun je via de dashboard app verschillende instellingen voor de afstandsbediening aanpassen.

Active Vehicle Control
Een belangrijke feature van de Team Losi DBXL-E 2.0 4WD Desert Buggy is Active Vehicle Control (AVC). Deze technologie werkt automatisch op de achtergrond en maakt honderden kleine aanpassingen per seconde als het gaat om acceleratie en besturing. Je hoeft hier niets voor te doen, maar merkt wel dat het rijden ontzettend soepel gaat. Het grote voordeel is dat jij je volledig kunt concentreren op het het racen en niet bezig hoeft te zijn met zaken als grip en balans. Wil je meer uitdaging, dan kun je Active Vehicle Control ook uitschakelen, je bepaalt zelf de mate van controle. Hiermee is de Team Losi DBXL-E 2.0 4WD Desert Buggy geschikt voor zowel beginnende als gevorderde coureurs.

Specificaties
 Installatietijd: minder dan 1 uur
 Batterij: niet meegeleverd
 Body: polycarbonaat
 Oplader: niet meegeleverd
 Chassis: 4 mm dik 6061-T6 aluminium
 Voltooiingsniveau: Ready-to-Run
 Aandrijving: 4WD
 Vermogen: elektrisch
 Wegligging: 552 mm
 Hoogte: 317 mm
 Lengte: 844 mm
 Gewicht: 12,8 kg (zonder batterij), 13,8 kg (met batterij)
 Breedte: 495 mm
 Radio: meegeleverd
 Receiver: meegeleverd
 Schaal: 1 op 5
 Schokdempers: oliegevuld, aluminium
 Technologie: Smart
 Banden: Creepy Crawler
 Waterbestendig: ja
 Wieltype: Beadlock
 Wielbasis: 552 mm

Wat zit er in de doos?
(1) Team Losi 1/5 DBXL-E 2.0 4WD Brushless Desert Buggy
(1) Castle Creations MAMBA XLX2 8S 33.6V ESC 20A PEAK BEC
(1) Castle Creations 2028-1100KV COMBO
(1) Spektrum DX2E zender
(1) Gebruikershandleiding

Hier bevinden zich de onderdelen van de Team Losi 1/5 DBXL-E 2.0 4WD (Klik hier)

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl