Toemen Modelsport bedrijfsovername 2019, klik hier!

Traxxas Aton quadcopter RTF Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 499,00
Onze prijs: 389,00

Model: TRX7908

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Traxxas Aton quadcopter RTF

De Traxxas Aton is één van de nieuwste drones van Traxxas. Dit model maakt het mogelijk om verbazingwekkende luchtbeelden op te nemen, zonder dat u daar veel ervaring voor nodig heeft. Het besturen van deze drone is eenvoudig en voor zowel beginners als gevorderden een fluitje van een cent. De Traxxas Aton is een sportieve en slimme drone, met onder andere functies als automatisch opstijgen en landen en intuïtieve besturing. Nog nooit was vliegen met een drone zo gemakkelijk als met dit model. Handig voor beginners is de functie om direct naar de basis terug te keren. Met één druk op de knop vliegt de Aton terug naar de basis en landt daar automatisch.

3 modi
Deze drone van Traxxas beschikt over 3 speciale vliegmodi. Deze vliegmodi veranderen het gedrag van de Aton in de lucht en hiermee kunt u dus de moeilijkheidsgraad eenvoudig aanpassen. Standaard staat de Traxxas Aton ingesteld op de funmodus. In deze modus kunt u de drone gemakkelijk besturen en mooie luchtopnamen maken. Deze modus is bij uitstek geschikt voor beginnende vliegers die eerst de drone onder controle willen krijgen.

De sportmodus is geschikt voor wat meer gevorderde vliegers. In deze modus is de snelheid niet langer begrensd en haalt u dus alles uit de Traxxas Aton. Doordat deze drone 6-assig is, zal de stabiliteit altijd gegarandeerd blijven. Zelfs wanneer u scherpe bochten maakt met de drone. Uniek is de mogelijkheid om in de sportmodus diverse tricks uit te voeren in de lucht. Zo maakt u pas echt indruk op andere dronebestuurders, vrienden en familie.

De expertmodus is alleen bedoeld voor de echte experts op het gebied van vliegen met drones. Alles begrenzingen van de Aton worden in deze modus opgeheven, waardoor volledige controle van de drone vereist is om goed te kunnen vliegen. Uniek in deze modus is de ‘air brake’ functie. Wanneer u de controle over deze Traxxas drone dreigt te verliezen activeert u deze functie. Vervolgens zal de Aton op zijn plek stil blijven hangen, zodat de controle hersteld wordt en u weer veilig verder kunt vliegen.

ID batterijtechnologie
De drone vliegt op een speciale Traxxas ID-batterij. Deze batterijen zijn geschikt om opgeladen te worden met de special EZ-peak opladers. Door het hoge laadvermogen wordt de batterij van de Traxxas Aton twee keer zo snel opgeladen als batterijen van andere drones. En wat ook handig is, de batterij is eenvoudig te plaatsen en te verwijderen uit de drone. Geen klepjes die u dient open te schroeven, maar wel een veilige plaatsing van de batterij.

Virtuele 3D vluchten
Een unieke functie van de Traxxas Aton is de mogelijkheid om virtuele 3D vluchten te creëren van uw routes. De vlieggegevens dienen daarvoor geconverteerd te worden. Vervolgens opent u de gegevens in Google Earth en beleeft u in first person 3D nogmaals uw vluchten. Ideaal om bepaalde routes te optimaliseren of om anderen kennis te laten maken met de routes die u gevlogen heeft.

3-assige gimbal met FPV framing
Vanaf begin 2016 zal deze drone beschikbaar zijn met een 3-assige gimbal. Deze gimbal geeft de Traxxas Aton meer stabiliteit tijdens het filmen zodat u nog scherpere beelden kunt opnemen vanuit de lucht. Ook is de 3-assige gimbal te besturen via de Traxxas Flight Link app op uw smartphone of tablet. Let op: er wordt geen camera meegeleverd met de Traxxas Aton. Wel is de gimbal geoptimaliseerd voor bekende actiecamera’s, waaronder GoPro.

LED-indicatoren
De Traxxas Aton beschikt over 4 LED-indicatoren die stuk voor stuk aangeven wat de status is van een bepaalde functie. De eerste indicator geeft aan of de drone aan of uit staat, de tweede of er een connectie is met de satelliet, de derde geeft aan of er een locatie ingesteld is voor ‘Return-to-home’ en de laatste LED-indicator geeft aan wat de algemene systeemstatus is.

Beschermde GPS
Deze drone van Traxxas is uitgerust met een uitgebreid GPS-systeem. Dit systeem is op een slimme wijze geïntegreerd in het design van de Aton. De slimme integratie zorgt er tevens voor dat de GPS niet interfereert met het radiosignaal waarmee u de drone bestuurt en ook fysieke schade is niet mogelijk dankzij het innovatieve ontwerp van deze drone.

Rugged drone
De Traxxas Aton kan hoge snelheden halen en is zeer wendbaar. Echter, wanneer u op volle snelheid vliegt is de kans aanwezig dat er wel eens een ongeluk gebeurt. Gelukkig is deze drone gemaakt van robuuste materialen, waardoor het toestel tegen een stootje kan. Daarnaast zorgen de unieke materialen voor de juiste stijfheid. Deze stijfheid zorgt ervoor dat de Aton zijn optimale prestaties kan halen.

LED verlichting
Wanneer u ’s avonds gaat vliegen is het wel zo fijn als u de drone kunt volgen. De Traxxas Aton is uitgevoerd met high visibility LED verlichting. Hierdoor ziet u direct waar de drone zich bevindt en in welke richting het toestel vliegt. Daarnaast is de LED-verlichting handig voor dieren en andere drone-vliegers, zodat er geen ongelukken ontstaan met de Traxxas Aton.

Traxxas Flight Link app
De gratis Traxxas Flight Link app voor iOS of Android geeft u nog meer mogelijkheden met de Traxxas Aton. Via deze app bekijkt u bijvoorbeeld de vliegstatus, het batterijniveau en kunt u via GPS precies volgen waar u vliegt. Daarnaast kunt u de modus van de Traxxas Aton aanpassen of de sterkte van de LED-verlichting aanpassen. Een handige functie is het instellen van virtuele grenzen. Wanneer de Aton buiten die grenzen dreigt te komen, keert de drone automatisch om. Hetzelfde geldt voor het instellen van hoogtelimieten voor deze drone.

Specificaties
Afmetingen: 472 x 218 mm (met landingsgestel)
Gewicht: 860 gram
Vliegsysteem: Auto-Leveling zes-assig
Radiosysteem: 2,4GHz met 6 kanalen
Materiaal frame: Gegoten composiet
Batterijtype: 3-Cell LiPo
Batterijvoltage: 11,1 Volt
Motortype: Sensorloze niet-geborstelde Outrunner
Niveau: 1
Batterijcapaciteit: 3000 mAh
Vliegtijd zonder camera: 18-20 minuten
Vliegtijd met GoPro HERO 4 camera: 13-15 minuten

Inhoud verpakking
- Traxxas Aton (Ready to Fly)
- Afstandsbediening (2,4 GHz)
- 3000 mAh 3-Cell LiPo ID batterij
- Oplader
- 4x Traxxas AAA Alkaline batterijen voor de controller
- Landingsgestel
- Mounting bracket voor GoPro actiecamera’s
- Spareonderdelen (waaronder rotorbladen)
- Quick Start Guide
- Handleiding

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl