Traxxas Bandit VXL Brushless 2WD Buggy RTR TSM 2.4Ghz Paars - zonder batterij en lader Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Aanbieding
 Traxxas Bandit VXL Brushless 2WD Buggy RTR TSM 2.4Ghz Paars - zonder batterij en lader
389,00 329,00

Model: TRX24076-4P

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Traxxas Bandit VXL Brushless 2WD Buggy RTR TSM 2.4Ghz Paars - zonder batterij en lader

Wilt u genieten van een schaalmodel buggy met topsnelheden tot meer dan 110 kilometer per uur en uitstekende vering? Dan is de Traxxas Bandit VXL het perfecte voertuig voor u. Deze krachtige buggy is van klein van formaat, maar groots in prestaties. Topmerk Traxxas heeft dit voertuig voorzien van de nieuwste en beste technologieën om u optimaal te kunnen laten genieten van de Traxxas Bandit VXL. Een groot voordeel is dat u zelf de moeilijkheidsgraad van het besturen van deze buggy kunt bepalen, zodat zowel gevorderden als beginners met deze RC-wagen uit de voeten kunnen.

Traxxas Stability Management
Eén van de belangrijkste hoogtepunten van de Traxxas Bandit VXL is Traxxas Stability Management. Deze unieke technologie zorgt voor een ongekende stabiliteit, zonder dat u inlevert op de prestaties met uw voertuig. Daarnaast zorgt Traxxas Stability Management ervoor dat al het vermogen van de motor rechtstreeks wordt omgezet in zichtbare prestaties. Dat maakt deze lichtgewicht buggy tot een absoluut racemonster dat ook nog eens ontzettend wendbaar is. Vanaf vandaag verliest u nooit meer een racewedstrijdje van uw vrienden.

Nooit meer slippen
Naast dat Traxxas Stability Management het vermogen omzet in ongekende prestaties, zorgt de technologie er ook voor dat u niet meer zult slippen. Bijvoorbeeld bij het wegrijden op gladde ondergronden of in de bochten. De Traxxas Bandit VXL is in staat om op vol vermogen probleemloos weg te scheuren en ook in de bochten blijft dit voertuig, zelfs op hoge snelheid, perfect onder controle. Dat maakt deze buggy nog geschikter voor racewedstrijden, op welk terrein dan ook.

Waterproof elektronica
Voorheen was het weer een belangrijke factor wanneer u met uw op afstand bestuurbare voertuig naar buiten wilde gaan. Dat is met de Bandit VXL van Traxxas niet langer nodig. Traxxas heeft de belangrijkste elektronica voorzien van waterproof behuizing. Dit betekent in de praktijk dat u zelfs bij slecht weer gewoon kunt genieten van uw RC-voertuig. Een ander voordeel is dat u voortaan ook over natte ondergronden kunt scheuren. Bijvoorbeeld zandpaden waar plassen op liggen of zelfs ijs. Genieten in het kwadraat, dat is waar de Traxxas Bandit VXL voor staat.

Velineon ongeborsteld vermogen
Bij een topmodel als de Traxxas Bandit VXL hoort natuurlijk ook een topmodel motor. Dit voertuig is voorzien van een Velineon ongeborstelde krachtbron in combinatie met de VXL-3s Electronic Speed Control. Deze combinatie zorgt ervoor dat het voertuig een ongekend vermogen kan leveren met een perfecte afstemming van efficiëntie, snelheid en runtime. Zo kunt u langer van uw auto blijven genieten op één accu met meer snelheid. Voor de echte snelheidsduivels levert de Velineon krachtbron topsnelheden tot meer dan 110 kilometer per uur. Rijervaring is hiervoor wel vereist.

Traxxas TQi radiosysteem
De Traxxas Bandit VXL is voorzien van het geavanceerde Traxxas TQi radiosysteem. Dit 'Ready-to-Race'-systeem is eenvoudig in het gebruik en werkt niet met ingewikkelde kanalen. Handig is dat u een volledig voorgeprogrammeerd rijsysteem kunt activeren, zodat u met deze buggy op dezelfde manier kunt rijden als met andere RC-voertuigen. Daarnaast kunt u op de 2,4GHz controller beperkingen qua snelheid en versnellingen instellen. Zo kunt u ervoor kiezen om niet al het vermogen van de Traxxas Bandit VXL te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer u het voertuig eerst echt goed onder de knie wilt krijgen.

Traxxas Link Module
Een belangrijke toevoeging, die u extra kunt bijbestellen, is de Traxxas Link Module. Met deze module kunt u nog veel meer uit uw Traxxas Bandit VXL buggy halen. De module maakt het namelijk mogelijk om uw voertuig volledig aan uw wensen aan te passen via uw smartphone. Op dit moment zijn alle Android en iOS devices compatibel met de module, maar op termijn volgen ook andere devices. De Traxxas Link Module werkt samen met de gratis Traxxas Link App waarmee u uw radiosysteem volledig kunt optimaliseren en kunt aanpassen aan uw wensen.

Verschillende profielen
Uniek aan de Traxxas Bandit VXL is de Velineon VXL-3s Electronic Speed Control. Via dit onderdeel kunt u namelijk verschillende rijprofielen kiezen. In de sportmodus kunt u alle kanten op met uw voertuig. Verken onherbergzame terreinen, ontdek nieuwe gebieden en geniet optimaal van de Traxxas Bandit VXL. In de racemodus verandert uw voertuig in een echt racemonster en wordt de buggy klaargemaakt om het op te nemen tegen uw grootste concurrenten. Maar wilt u liever rustig aan beginnen? Ook dat kan, met de trainingsmodus. In deze modus wordt er maximaal 50% van het vermogen geleverd door de Velineon krachtbron. Hierdoor kunt u rustig kennis maken met de Traxxas Bandit VXL, zonder dat u direct de controle over het voertuig verliest.

Specificaties
- Afmetingen: 413 x 187 mm
- Gewicht: 1,36 kg
- Schokdempers voor: Lang
- Schokdempers achter: XXLang
- Banden voor: Alias Ribbed 2,2"
- Banden achter: Alias Step-Pin 2,2"
- Wielen voor: 2,2" Black-Chrome (Tracer)
- Wielen achter: 2,2" Black-Chrome (Tracer)
- Electronic Speed Control: VXL-3s
- Motor: Velineon 3500 ongeborsteld
- Chassis materiaal: Fiber composiet
- Afstandsbediening: TQi 2,4 GHz (2-kanaals)
- Snelheid: 110 kilometer per uur
- Batterijen afstandsbediening: 4 x AA (exclusief)

Wat heeft u nog nodig om te kunnen rijden?
- (Snelheid 60 km/h) Traxxas 3000mAh 8.4V NiMH batterij en 2A lader €39.95 (Klik hier)
- (Snelheid 100+ km/h) Traxxas 4000mAh 11.1v 25C LiPo Batterij en 4A lipo lader €124.95 (Klik hier)
- Traxxas Link Wireless Module (connectie maken met je telefoon) TRX6511 €39.95 (Klik hier)
- Traxxas wheelie bar voor Slash, Stampede, Rustler en Bandit €17.95 (Klik hier)
- GP Ultra alkaline AA batterijen 4 stuks voor de zender €4.99 (Klik hier)


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl